JAB Rôzne

Naši najmenší si môžu užiť svoj sviatok naplno: 5 tipov, ako stráviť deň detí v Spišskej a okolí

Medzinárodný deň detí sa blíži. V tento sviatok si prídu na svoje najmä naši najmenší. A užiť si ho môžu naozaj zaujímavo. Prinášame vám päť tipov pre rodičov a ich ratolesti zo Spišskej Novej Vsi a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Naši najmenší si môžu užiť svoj sviatok naplno: 5 tipov, ako stráviť deň detí v Spišskej a okolí
Zdroj: BCF

MDD S ANGRY BIRDS

28.mája od 13.00 Krompachy pred Hotelom Plejsy

Bohatý program pre tých najmenších je pripravený už budúci týždeň na Plejsoch. Tešiť sa môžete na ukážky práce hasičov či psovodov. Pripravené je aj množstvo atrakcií ako skákací hrad, vodné gule, cukrová vata a iné dobroty.

DEŇ DETÍ V ZOO

29.mája od 14.00 Zoologická záhrada Spišská Nová Ves

Deň detí si môžete užiť v spišskonovoveskej zoo. Na deti čaká vystúpenie Dorky z Fidorkova. Po vystúpení bude prebiehať autogramiáda známych osobností, ktoré zavítajú do zoo v rámci projektu po Slovensku na bicykli, aby si adoptovali orangutana Moma. Deti s rodičmi si môžu zahrať aj atraktívnu 3D hru so živými figúrkami Človeče nehnevaj sa.

MESTO PLNÉ DETÍ

3.júna od 10.00 Radničné námestie

Už tradične sa na námestí v Spišskej Novej Vsi zídu všetky deti, aby si užili svoj sviatok. Aj tento rok je pre nich pripravený bohatý celodenný program. Program začne známou rozprávkou o psíčkovi a mačičke o deviatej ráno a potrvá až do večera. Počas dňa sa môžete tešiť aj na zábavné súťaže, trampolínu, bublifuky, športové súťaže, autíčka pre deti či na rôzne tvorivé dielne. Nebude chýbať ani maľovanie na tvár.

JUNILIÁDA

4. mája od 14.00 areál CVČ ADAM

Tešiť sa môžete na vystúpenia detí materských a základných škôl ako aj vystúpenie žiakov základnej umeleckej školy. Pripravené sú zábavné a športové aktivity pre deti a rodičov. Nebude chýbať ani jarmok, predaj suvenírov či občerstvenie. Ukážky činnosti centra voľného času, hudba a dobrá nálada sú samozrejmosťou. V prípade zlého počasia sa akcia presúva na 5.júna.

DEŇ DETÍ

4.júna od 13.30 pred radnicou v Smižanoch

Pripravený je galaprogram detí materských škôl združených v SŠÚ. Po programe sa deti môžu zabaviť na detskej diskotéke. Nebude chýbať ani maľovanie na tvár či maľovanie na chodník.

Môže vás zaujímať:

Do nášho mesta sa chystajú nádherné kúsky: V Spišskej budeme obdivovať vzácne autá

Keď sa merať cestu rozhodne oplatí: 3 dediny neďaleko Spišskej, ktoré dostanú aj vás

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM