JAB Iné športy

Naše volejbalistky bodovali na všetkých frontoch: Radosť junioriek, kadetiek aj mladších žiačiek

Zdá sa, že volejbal na Spiši má pevné základy. Nie len, že extraligové volejbalistky ťahajú víťaznú šnúru so svojim už v poradí desiatym víťazstvom, ale nezaostávajú ani mladšie hráčky. Takto sa darilo juniorkám, kadetkám i mladším žiačkam.

Ilustračný obrázok k článku Naše volejbalistky bodovali na všetkých frontoch: Radosť junioriek, kadetiek aj mladších žiačiek
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informoval tajomník volejbalového klubu Igor Murko, spišskonovoveské juniorky boli pred týmto kolom na prvom mieste v tabuľke a po oboch víťazných zápasoch svoju pozíciu potvrdili. „Vyhrali jasne nad súperom, s ktorým sa čakali vyrovnané zápasy, ale nestalo sa tak. Domáce volejbalistky dokázali vyhrať nad Zvolenom bez straty setu,“ povedal Murko.

VK Spišská Nová Ves – Slávia TU Zvolen 3:0 (12,11,13) a 3:0 (16,20,16)

Podľa slov Igora Murka, aj kadetky bojujú o postup na majstrovstvá SR, respektíve 3 družstvá bojujú o 2 postupové miesta. TU Košice ako domáce družstvo a zároveň družstvo na 2. mieste tabuľky boli favoritom tohto duelu. ,, Spišiačky prišli s odhodlaním vyhrať a tento cieľ aj splnili. Dobrým kolektívnym výkonom si doniesli z Košíc 5 bodov a preskočili práve TU Košice v tabuľke, kde sa dostali na druhé – postupové miesto,“ doplnil.

Slávia TU Košice – VK Spišská Nová Ves 2:3 (24,–21,–21,16,–13) a 0:3 (-15,–14,–19)

Sériu výborných výsledkov predviedli aj spišskonovoveské mladšie žiačky, ktoré hrajú štvorkový volejbal. Odohrali svoje 3. kolo, pričom súťaž hrá turnajovým spôsobom.V hale základnej školy Nejedlého nestratili ani set a dosiahli tieto výsledky:

  • VK SNV – VK Poprad: 2:0
  • VK SNV – Oktan Kežmarok: 2:0
  • VK SNV – Slávia Košice: 2:0

Foto: Eva Fabianová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM