Rôzne

Náš tip na víkend: Vychutnajte si zimný prechod roklinou Piecky

Nemáte ešte program na víkend? Klub slovenských turistov v Spišskej Novej Vsi organizuje parádnu prechádzku po Slovenskom raji. Tu sú podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Náš tip na víkend: Vychutnajte si zimný prechod roklinou Piecky
Foto: Marika Lévaiová

Niečo pre milovníkov prírody a zvlášť Slovenského raja. Klub slovenských turistov AC LB Spišská Nová Ves pozýva na výstup v rámci Zimného prechodu roklín Slovenského Raja pod názvom – Roklinou Piecky v pohorí Slovenského raja, ktorý sa bude konať v sobotu 16. februára.

Zraz záujemcov je o 7:50 hod na parkovisku pred bývalou Hypernovou. Odchod o 8:00 autami na Píla- Piecky. Turistická trasa: Píla Piecky – ústie rokliny Piecky – Biela dolina- Stredné Piecky – Piecky vrchol – Glac – Malá Poľana – Palc – PílaPiecky.

„Z dôvodu náročného prístupu k ústiu doliny bude presun od Spišskej Novej Vsi po Pílu – Piecky vlastnými autami s prispením zúčastnených za prevoz. Preto je nutné nahlásenie o účasti na danej túre u vedúceho výstupu do naplnenia kapacít v termíne do 15. februára do 15,00 hod. – poprípade poprosím nahlásenie účastníka výstupu s použitím vlastného automobilu a možné voľné kapacity na prevoz prihlásených účastníkov,“ upozorňujú organizátori s tým, že každý účastník sa zúčastňuje turistickej akcie na vlastné nebezpečie, zodpovedá za svoju bezpečnosť a správanie v prírode. Predpokladaný návrat do Spišskej je okolo 15:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V Slovenskom raji sa pravidelne stretávajú aj otužilci zo Spišskej a okolia. Ich prvý ples si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Otužilci zo Spišskej Novej Vsi a okolia mali svoj 1. ples: Takto sa zabávali :)
16
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM