Krimi

NAKA v akcii, vykonávala prehliadky: Zasahovala aj v Spišskej Novej Vsi!

Muži zákona boli v akcii. Polícia informovala, že NAKA zasahovala v mestách Spišská Nová Ves a Poprad!

Ilustračný obrázok k článku NAKA v akcii, vykonávala prehliadky: Zasahovala aj v Spišskej Novej Vsi!
2
Galéria

Polícia na sociálnej sieti informovala, že policajti expozitúry Bratislava národnej protizločineckej jednotky NAKA PPZ dnes vykonávali v rámci akcie „Macejko“ domové prehliadky a prehliadky iných priestorov v mestách Poprad a Spišská Nová Ves.

„A to v rámci trestného stíhania pre zločin podvodu v súvislosti s predajom vstupeniek na hokejové majstrovstvá sveta v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach. V rámci akcie boli zadržané zatiaľ dve podozrivé osoby,“ uviedla doobeda polícia na sociálnej sieti. Doplnila, že sú podozrivé z falšovania lístkov na MS v hokeji na Slovensku.

Zároveň polícia na sociálnej sieti uviedla, že prináša prvý pohľad na falošné lístky. „Vopred vytlačené lístky – pri vizuálnom pohľade viete zistiť, že nesedí koncové číslo podujatia v ľavom hornom rohu, ktoré má byť 82. Taktiež nesedí výpočet DPH z ceny lístka. Samotný bar kód je tiež falošný, čo je už ale nemožné letmým pohľadom overiť. E-ticket na vytlačenie doma – tu faktografické údaje sedia, problémom je bar code. Je badateľné, že nie je úplne "kvalitný“ a nie je v poriadku," uviedli muži zákona. Pozrite si aj fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Polícia: Toto sú falošné lístky na majstrovstvá sveta v hokeji na Slovensku!
2
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM