JAB Rôzne

Najkrajšou Spišiačkou sa môže stať aj táto Novovešťanka: Simonu (21) čaká veľký večer

Už tento piatok sa dozvieme meno najkrajšej ženy Spiša. Naše mesto má vo finále až štvornásobné zastúpenie. Vyspovedali sme ďalšiu finalistku zo Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšou Spišiačkou sa môže stať aj táto Novovešťanka: Simonu (21) čaká veľký večer
6
Galéria
Zdroj: Vladimír Lorinc

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojuje o titul Miss Spiša. Finálový večer odštartuje v Spišskom divadle už tento piatok a do finálovej deviatky tentoraz postúpili až štyri Novovešťanky. Tentokrát nám o sebe niečo viac prezradila Simona Hodáková, ktorá bude mať počas slávnostného večera poradové číslo 2.

Ako nám osobná trénerka Simona povedala, na účasť v takejto súťaži sa dala nahovoriť od jej veľmi dobrej kamarátky, ktorá ju sprevádzala aj na kastingu. Aj keď účasť v súťaži krásy jej snom nikdy nebola, nakoniec to vyšlo a postúpila až do finálovej deviatky. „Som otvorená všetkým novým možnostiam a za skúšku nič nedám,“ doplnila.

Ambícia vyhrať

Od súťaže očakáva skvelé zážitky, nové kamarátstva a možnosť vyskúšať si niečo nové. Ako trénerka však športového ducha v sebe nezaprie. „Idem do súťaže s ambíciou vyhrať. Všetko závisí od toho či strach ovládne mňa, alebo ja jeho a dokážem dať zo seba to najlepšie. Môj plán je to tam poriadne roztočiť.“

Ako hovorí, najviac sa teší na moderátora večera Michala Hudáka, pre ktorého chystá prekvapenie. Počas finálového večera príde Simonu podporiť aj jej rodina a ľudia najbližší jej srdcu. „Majú z toho radosť, veľmi mi držia palce a nevedia sa dočkať finále,“ doplnila finalistka súťaže krásy.

Záľuby a plány

Medzi záľuby bývalej študentky oranžového gymnázia patria šport, tanec, knihy či cestovanie a plnenie si snov. A aké má Simona plány? „Vybudovať si a žiť život o akom snívam s milujúcou rodinou, ktorú by som si čo najskôr chcela založiť. A tiež pomôcť zlepšiť svet, čo najviac ľuďom a spraviť z tejto planéty krajšie miesto, kde bude minimum nenávisti a čo najviac pochopenia a lásky,“ dodala.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Obrazom: O titul najkrajšej Spišiačky zabuje aj Novovešťanka Simona
6
Galéria
Zdroj: sukr. archív S. Hodáková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM