Rôzne

Najkrajšie sviatky roka sa už blížia: Prvé info o vianočných trhoch v Spišskej!

Pomaly sa môžete začať tešiť na horúci punč, medovinu, rôzne dobroty aj príjemnú atmosféru.Tu sú prvé informácie k spišskonovoveským vianočným trhom.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšie sviatky roka sa už blížia: Prvé info o vianočných trhoch v Spišskej!
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy sa tešia každoročne veľkej obľube. Stánky, rozvoniavajúce klobásky a iné dobroty, medovina, varené víno, punč a predovšetkým vianočná atmosféra lákajú množstvo ľudí. Obyvatelia Spišskej a okolia si už môžu termín ich konania v našom meste značiť do kalendárov.

26.ročník vianočných trhov sa uskutoční v dňoch od 9. – 11. december 2016 na pešej zóne Letnej ulice. Vianočné trhy aj tento rok prinesú tú právu atmosféru blížiacich sa najkrajších sviatkov roka. Predajný a prevádzkový čas v nedeľu 11. decembra bude do 12.00 hodiny.

Počas vianočných trhov si prídu na svoje aj milovníci folklóru. 9.novembra v podvečer sa bude konať pravidelná akcia organizovaná mestským kultúrnym centrom v Spišskej Novej Vsi – Vianoce s folklórom. Vo vianočnom programe v kine Mier vystúpia folklórne skupiny Krompašan z Krompách, Levočan a detský folklórny súbor Levočanik z Levoče, Čačinare a Čačina zo Spišskej Novej Vsi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM