Rôzne

Nádherné zábery zo Spišskej: VIDEO ohňostroja, ktorý rozžiaril nebo nad mestom

Prvý januárový deň sa niesol v Spišskej v znamení uvítania nového roka. Nechýbal ani takmer desaťminútový ohňostroj, ktorý žal v našom meste úspech.

Ilustračný obrázok k článku Nádherné zábery zo Spišskej: VIDEO ohňostroja, ktorý rozžiaril nebo nad mestom
15
Galéria
Zdroj: Mesto SNV

Už po druhýkrát sa stretlo 1. januára vedenie mesta s obyvateľmi či návštevníkmi Spišskej Novej Vsi a okolia, aby spoločne priamo pred Radnicou privítali nový rok.

Zdroj: YouTube.com

Ohňostroj mal úspech

Program začal o 17:00 hodine popoludní slovenskou hymnou v podaní speváckeho zboru Cantus Villa Nova zo Spišskej Novej Vsi. Ten zaspieval z balkóna Radnice počas slávnosti aj ďalšie pesničky. Nechýbal ani príhovor primátora Jána Volného, želanie mladých pre mladých mesta či spišská novoročná vinšovačka.

Na záver potešil oko nejedného obyvateľa takmer desaťminútový ohňostroj nad najvyššou vežou na Slovensku a zároveň v najkrajšom meste Slovenska za rok 2016. O tom, že ohňostroj žal úspech, svedčili aj obdivné reakcie mnohých prítomných.

Predsavzatia Novovešťanov

Nás však aj zaujímalo, či si Novovešťania dávali v prvý deň roku 2017 aj nejaké predsavzatia. „Predsavzatia si nedávam. Aj tak viem, že by som ich nesplnila. Hlavné je zdravie, keď budeme všetci zdraví, ostatné príde,“ povedala pre náš portál pani Helena.

Zdravšia životospráva a viac cvičenia. To zaznelo z úst viacerých Novovešťanov a to nielen nežnejšieho pohlavia. „Dal som si predsavzatie, že prestanem fajčiť. Aj keď to nebude prvýkrát, čo sa o to pokúšam, dúfam, že sa mi to tentokrát podarí,“ prezradil nám Marek.

Podľa slov Zuzany sú predsavzatia na Nový rok úplne zbytočné. „Keď naozaj niečo chcem, tak nemusím čakať na 1.januára. Snažím sa žiť tak, aby som bola so sebou a s mojím životom spokojná.“

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM