JAB Rôzne

Nádherné zábery, ktoré ulahodia vašim očiam: Vychutnajte si jeseň v okolí Spišskej

Jeseň je v plnom prúde. Toto ročné obdobie je plné farieb, kobercov z opadaných listov či krásnych scenérií. Takto ho zachytil známy fotograf.

Ilustračný obrázok k článku Nádherné zábery, ktoré ulahodia vašim očiam: Vychutnajte si jeseň v okolí Spišskej
10
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák

Stromy sa obliekli do farebných kabátov a rána čoraz častejšie zdobia hmly. Aktuálne sa však môžeme tešiť z babieho leta, ktoré prinieslo so sebou príjemné teploty. Tie lákajú na prechádzky mestom či lesom.

S pestrosťou jesenného obdobia sa stretávame doslova na každom kroku. Nedávno sme vám priniesli na našom portáli jesenné obrázky priamo z nášho mesta. No aj okolie má čo ponúknuť a jesenné výjavy v týchto dňoch tešia nejedno oko milovníkov tohto ročného obdobia.

Každý deň sa nám naskytá pohľad, ako toto ročné obdobie mení tvár našej krajiny. Na svoje si prídu aj umelci, pre ktorých je jeseň inšpiráciou na maľovanie obrazov či zachytenie pestrofarebnej krajiny prostredníctvom svojich fotoaparátov.

Tentokrát vám prinášame zábery, ktoré pochádzajú z dielne dlhoročného fotografa a zároveň vedúceho odboru ochrany krajiny Správy NP Slovenský raj, Petra Olekšáka, podľa ktorého každé ročné obdobie má pre fotografa svoje čaro.

Na snímkach tak môžete vidieť jeseň zachytenú v Levočských vrchoch, v Spišskom Štvrtku, v okolí Spišského hradu či Mariánskej hore v Levoči.

Pozrite si farebné výjavy z nášho okolia, ktoré dokážu pohladiť dušu a potešiť ľudské oči.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Pokochajte sa fotkami: Jesenné výjavy zo Spiša
10
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM