JAB Rôzne

Na sídlisku Západ potešil deti Mikuláš: Nechýbali ani čerti a anjeli, FOTO+VIDEO

Na sídlisko Západ v Spišskej Novej Vsi zavítala vzácna návšteva. Množstvo detí privítalo pred centrom voľného času Mikuláša a jeho pomocníkov.

Ilustračný obrázok k článku Na sídlisku Západ potešil deti Mikuláš: Nechýbali ani čerti a anjeli, FOTO+VIDEO
17
Galéria

Už každoročne sa môžu deti v Spišskej Novej Vsi tešiť na príchod Mikuláša nielen v centre mesta, ale aj na sídlisku Západ, kde pred Centrom voľného času Adam zažína slávnostne vianočný stromček. Výnimkou nebol ani tento rok a v utorok tam potešil Mikuláš so svojou družinou množstvo detí.

Roztomilé vystúpenie detí: Takto na sídlisku v Spišskej vítali Mikuláša
1
Galéria

Slávnostné popoludnie odštartovalo vystúpením škôlkarov z materskej školy na sídlisku Západ, ktorí zaspievali prítomným niekoľko pesničiek. Príchod Mikuláša spestrili aj žiaci základnej školy a mažoretky z centra voľného času so svojim programom. Detské očká sa potom rozsvietili slávnostným príchodom Mikuláša.

Ten si doniesol na pomoc aj troch anjelikov a dvoch čertov, ktorí po slávnostnom rozsvietení vianočného stromčeka rozdali deťom drobné sladkosti. Pre našich najmenších a ich rodičov bol v priestoroch centra pripravený aj malý jarmok a detičky si priamo pred centrom mohli pozrieť niekoľko vianočných rozprávok.

Atmosféru slávnostného popoludnia si môžete pozrieť aj v našich galériách.

Pozrite si to na FOTKÁCH: Na sídlisko Západ prišiel Mikuláš aj s družinou
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM