Pavol Hrabovský Rôzne

Na koncert či do divadla? Vyskladajte si blížiaci sa víkend v Spišskej

Predposledný septembrový víkend nás, okrem jesenného počasia, privíta aj širokou škálou udalostí. Inšpirujte sa našim redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Na koncert či do divadla? Vyskladajte si blížiaci sa víkend v Spišskej
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Komparz Band

18. septembra o 19.00 hod., Zlatá pivnička

Kapela s osobitým štýlom a charizmou. Takto môžeme definovať zoskupenie Komparz Band, ktoré sa vám predstaví so živou hudobnou produkciou. Chýbať nebude ani príjemné osvieženie v podobe piva a miešaných drinkov. Labužníci si rovnako prídu na svoje, kedy na nich čakajú dobroty, priamo z grilu.

Prípravné zápasy v boxe

19. septembra od 9.00 hod., TJ Spilipo

Akcia na pozadí hesla: „Miluj box, nie drogy!“ Pre všetkých odvážlivcov a fanúšikov boxu je tu ponuka, ktorá sa neodmieta. Už túto sobotu si všetci nadšenci boxu môžu vyskúšať, aké to v ringu naozaj je. TJ Spolopo ponúka prípravné zápasy pre začiatočníkov, ale aj pokročilých, pred rozhodcom so zápisom v registrácií.

Eniesa

19. septembra o 19.00 hod., Čajovňa Alchýmka

Eniesa je slovenská speváčka, hudobníčka a autorka. Okrem vlastných skladieb sa môže pýšiť aj hudbou pre divadelné, tanečné a multižánrové predstavenia, spolu s hudbou do filmov. Príďte si aj vy vypočuť to najlepšie z jej tvorby.

Stephen Mallatratt – Susan Hill: Žena v čiernom

19. septembra o 19.00 hod., Divadlo Kontra

Divadlo Kontra predstaví hit z West Endu, ktorý sa v Londýne hral neuveriteľných 30 rokov. Mrazivý príbeh londýnskeho advokáta, ktorý prichádza do odľahlého sídla usporiadať pozostalosť po nebohej paní Drablowej. Brilantný viktoriánsky thriller s atmosférou, ktorá sa dá krájať

Ako dostať deda z domu

20. septembra o 19.00 hod., Kino Mier

Peter je nadšený, keď sa dozvie, že jeho starý otec Ed bude bývať s ním a jeho rodinou. To ale len do chvíle, kým sa dedko nepresťahuje do jeho detskej izby a Peter má ísť bývať do podkrovia. Hoci má dedka rád, svojej izby sa nemieni vzdať bez boja. No dedko sa z novej izby, len tak odísť nechystá. Rodinná komédia, ktorá zabaví malých aj veľkých.

Sledujte náš Facebook a nenechajte si ujsť ďalšie aktuálne informácie zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM