Rôzne

Na chirurgickom oddelení sa pustili do úprav: Zmeny k lepšiemu za tisícky eur!

Po vynovenom detskom oddelení či internete zadarmo sa v nemocnici pustili do ďalších úprav. Zmenou prešlo chirurgické oddelenie.

Ilustračný obrázok k článku Na chirurgickom oddelení sa pustili do úprav: Zmeny k lepšiemu za tisícky eur!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informovala Marta Csergeová, tlačová hovorkyňa spoločnosti AGEL SK, vďaka Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania v Levoči sa v týchto dňoch na chirurgickom oddelení Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča, vymenilo 11 okien, vstupné dvere a opravilo sa schodište. Investícia od zveľadenia prostredia, ktoré je dôležitým faktorom pri liečbe pacientov, stála Evanjelickú cirkev 18 000 eur.

„Na chirurgickom oddelení je ročne hospitalizovaných viac ako 1 860 pacientov. Dlhodobá podpora skvalitňovania zázemia našej nemocnice zvyšuje komfort pre pacientov, v čom budeme aj naďalej pokračovať,“ uviedol riaditeľ nemocnice Miroslav Jaška s tým, že do konca roka vymenia ešte ďalších 10 okien a ostávajúcich 29 v budúcom roku.

Chirurgické oddelenie je podľa jeho slov kmeňovým oddelením nemocnice, poskytujúce komplexnú chirurgickú starostlivosť v rámci akútnej a všeobecnej chirurgickej medicíny. „V mene našich pacientov sa chcem veľmi pekne poďakovať Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania za to, že vyhradili prostriedky a mysleli na našich pacientov,“ uzavrel riaditeľ nemocnice.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM