JAB Kultúra

Na aké víkendové akcie v našom meste odporúčame si vyraziť? Tu sú...

V našom článku si môžete pozrieť, na aké aktuálne víkendové podujatia v našom meste vám odporúčame si vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Na aké víkendové akcie v našom meste odporúčame si vyraziť? Tu sú...
Zdroj: Dnes24.sk

Ples malých Spišiačikov

26. januára 2019 o 15:00, priestory detského sveta, Madaras

Počas víkendu sa budú baviť aj tí najmenší. V sobotu popoludní sa totižto bude konať konať 6. ročník Plesu malých Spišiačikov, ktorého súčasťou je aj bohatý sprievodný program. Nebude chýbať ani diskotéka, rôzne súťaže, občerstvenie či tombola. Vyhlasovať sa bude aj kráľovná a kráľ plesu.

Verejné korčuľovanie

26. januára 2019 od 17:30, zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu podvečer.

Reštavrácia

26. januára 2019 o 19:00, Spišské divadlo

Príbeh je založený na súperení rodinných klanov a hlavnými kandidátmi v boji na post vicišpána sú Adam Bešeňovský a Ján Potocký. Adam Bešeňovský chce vydať svoju dcéru Anuľku za grófa Želinského, ale nechce stratiť hlasy rodiny Levických, a tak Anuľku sľúbi jej skutočnej láske, mladému Štefanovi Levickému, pod podmienkou, že sa Štefan stane vicišpánom… Klamstvo, podvádzanie, podplácanie voličov boli vyskúšanými prostriedkami na získavanie hlasov už aj v minulosti. V inscenácii zažijete okrem vtipných dialógov a komických situácií aj množstvo zábavy – spevy, tance a všeobecné veselie.

Barbora Opielová / koncert

26. januára 2019 o 20:00, Kaviareň eLAra

V sobotu večer si môžete vychutnať aj koncert skvelej textárky a hudobníčky Barbory Opielovej. Tá spríjemní atmosféru všetkým prítomným v kaviarni eLAra.

Nedeľný kreatívny ateliér

27. januára 2019 od 13:00, Galéria umelcov Spiša

Tvorivá dielňa pre rodiny s deťmi zameraná na maľbu s textilnými farbami na bavlnenú látku cez papierové šablóny so zaujímavými motívmi je pripravená na nedeľné popoludnie. Vyskúšať si môžete kombináciu techník striekania, tupovania a klasického maľovania špeciálnymi farbami. V prípade záujmu je potrebné sa vopred nahlásiť.

Kráska a netvor

27. januára 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude opäť patriť menšiemu divákovi. Príbeh nevinného dievčaťa menom Bianka, ktoré sa dostane do zakliateho zámku, kde vládne ohavný netvor si budete môcť vychutnať v Spišskom divadle. Romantický príbeh v sebe skrýva veľkú metaforu života, že skutočná krása človeka nie je v jeho zovňajšku, ale je ukrytá v jeho srdci.

Ľadová sezóna 2

27. januára 2019 o 17:00, kino Mier

Ľadový medveď Norm si na zimný spánok vôbec nepotrpí. Práve naopak. Keď sa vonku ochladí, začína pre neho a pre celú partiu jeho kamarátov zo Severu tá pravá ľadová sezóna, sezóna plná dobrodružstiev a zábavy. Norm najprv spôsobí riadny rozruch na ceste do New Yorku, aby ho po návrate domov čakala jedna dôležitá úloha. Musí z ostatných zvierat Severu postaviť hokejový tím a v jednom veľkolepom zápase zachrániť drahocenný ľad a ich ľadový domov.

HK SNV – HK Skalica

27. januára 2019 o 17:30, zimný štadión

V závere víkendu si prídu na svoje aj fanúšikovia hokeja. V poslednom domácom zápase základnej časti 1. hokejovej ligy si zmerajú sily naši hokejisti s tímom zo Skalice.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas týždňa sme v centre Spišskej na fotkách zaznamenali aj klzisko pred Redutou a to v čase jeho vznikania. To si môžete pozrieť v našej priloženej archívnej galérii.

Zachytené fotoaparátom: V centre nášho mesta vzniká lákadlo pre korčuliarov!
6
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM