Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Na aké podujatia sa môžeme tešiť v Spišskej tento týždeň? Vyberte si spolu s nami

Aké zaujímavé akcie ponúkne aktuálny týždeň v našom meste? Vybrali sme rovno niekoľko tipov. Zoznámte sa s nimi bližšie...

Ilustračný obrázok k článku Na aké podujatia sa môžeme tešiť v Spišskej tento týždeň? Vyberte si spolu s nami
Zdroj: Dnes24.sk

Divadlo

13. marca 2019 o 19:00 hod., Štúdio Spišského divadla

A. P. Čechov: Ujo Váňa (A tí druhí) to sú komické príbehy ľudí, ktorí sa spovedajú zo svojich nenaplnených túžob. Svetový a slávny ruský dramatik A. P. Čechov je majstrom v kreslení komických ľúbostných situácií. Aj v scénach z vidieckeho života v Ujovi Váňovi nám zobrazil niekoľko dvojíc, ktoré hľadajú skutočné hodnoty života v láske, ktorá sa však nenaplní.

Súťaž účesov aj kozmetiky

15. marca 2019 o 10:00 hod., Reduta

Stredná odborná škola, Markušovská cesta 4 SNV pozýva na 24. ročník súťaže v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike. Uvidíte súťaž žiakov učebného odboru kaderník a kozmetika. Podujatie odštartuje o 10:00 hod. v Redute.

Mojše Band – koncert

15. marca 2019 o 18:00 hod., podkrovie Domu Matice slovenskej

ZIPSERIM (Spišiaci) je názov nového CD, ktoré uvedie dnes už svetoznáma žánrová kapela Mojše Band. Zipserim je o príbehoch a vybraných postavách židovskej komunity niekdajšieho huncovského rabinátu, ktorý predstavoval územie horného Spiša. Po úspešných koncertoch v Krakove, Jeruzaleme, Holandsku a v Bratislave, sa kapela rozhodla CD s hudbou spišských Židov uviesť na mini turné po Spiši.

Chris Ellys Tour

15. marec 2019 o 19:00 hod., Broadway Pub & Music Venue

Chris Ellys je sólo umelec radiaci sa do mladej vlny hudobnej scény na Slovensku, na ktorej pôsobí od roku 2016. Žánrovo tento projekt inklinuje vplyvom indiepop-folku s nádychom rocku. Získal ocenenie Top Fan Band 2016 na hudobných cenách Tootoot a ako Objav roka 2016 bol nominovaný na domácich Radio_Head Awards.

The Colt: Koncert pre kamarátov

16. marca 201, o 19:00 hod., Grill bar

Počas víkendu si môžete vypočuť koncert obľúbenej spišskonovoveskej country kapely The Colt. Podujatie s názvov Koncert pre kamarátov je naplánované na 16. marca o 19. hodine v Grill bare na Zimnej 73.

Marec – mesiac knihy

17. marca 2019 o 14:00 hod., Múzeum Spiša

Múzeum Spiša – Provinčný dom pozýva verejnosť na nedeľné popoludnie s rozprávkou. Akcia je primárne určená pre rodičov s deťmi a uskutoční sa v múzejnej knižnici so začiatkom o 14. hodine.

Strelecká súťaž

17. marca 2019 o 17:30 hod., Krytá strelnica, Radlinského 17 (skladový areál)

Klub spišských strelcov pozýva na verejnú streleckú súťaž, ktorá vás dokonale preverí. Vyskúšate si streľbu pod stresom, za zhoršených svetelných podmienok a schopnosť rýchleho rozhodovania. Podmienky účasti: vlastniť zbrojný preukaz min. 3 roky, vlastná zbraň s puzdrom a zaplatené štartovné.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Počas marca môžete stále navštíviť aj Ľadový dóm na Hrebienku. V priloženom videu si môžete pozrieť ako to v ňom vyzerá.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM