JAB Hokej

Naši muži rozhodli: TOP 3 najpríťažlivejších hokejistiek Spišskej Novej Vsi!

Hokej patrí medzi drsné športy. No čoraz viac sa páči aj ženám a tie neostávajú len fanúšičky. Naše Osy sú dokonca viacnásobné majsterky Slovenka. Zisťovali sme medzi obyvateľmi Spišskej Novej Vsi, ktorá hokejistka sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Naši muži rozhodli: TOP 3 najpríťažlivejších hokejistiek Spišskej Novej Vsi!
Foto: Jana Buvalová

Na súpiske HC OSY sa nachádza 17 hokejistiek. Najmladšou hráčkou je iba 14-ročná Lucia Gavalierová. Najstaršou v tíme je Beata Beníková (54) dlhoročná hráčka, ktorá sa vrátila dievčatám pomôcť hoci už pred pár rokmi svoju hokejovú kariéru ukončila. Fanúšikov ženského hokeja sme sa opýtali, ktorá hokejistka sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme mužov rôznych vekových kategórií. Tu sú ich tipy a dôvody podľa čoho si vyberali.

Všetky a všetko

Niektorí muži boli zhovorčivejší, iní zas nie. „Všetky sú pekné,“ zaznelo z úst nejedného Novovešťana. Na otázku, čo sa im najviac páči na babách konkrétne, najčastejšou odpoveďou bola slovo „Všetko.“ Muži mali na svoje odpovede aj odôvodnenie. „Nemôžem povedať len jednu, potom by sa ostatné urazili,“ povedal svoj dôvod hokejový fanúšik.

Našli sa však aj takí, čo boli konkrétni. V skupinke fanúšikov jednoznačne vyhrávala Lenka Sroková „Som zaujatý, lebo som jej priateľ a vedľa mňa je jej otec, ale určite je najkrajšia aj najlepšia,“ prezradil oslovený muž. No aj iní a to už nezaujatí muži sa zhodovali práve na tomto mene. „Má pekné oči a dobre hrá hokej,“ vyjadril sa jeden z fanúšikov.

Úsmev aj povaha

Chválou na naše hokejistky nešetrili ani ženy „Mne sa najviac páči Saša Turcsányiová. Je to baba, s ktorou je veľká zábava,“ vyjadrila sa aj hokejová fanynka. Medzi opýtanými odzneli aj mená, ako je Michaela Majkutová či Stanislava Pastvová.

Poklonu dostala aj 23-ročná Lívia Lesňáková „Veľmi pekná baba s dobrou postavou,“ myslí si hokejový fanúšik. Pekný úsmev zvíťazil pri ďalších opýtaných, ktorí označili za najsexi hráčku Mirku Plecnerovú. „Čím je staršia, tým je krajšia,“ zhodli sa viacerí na adresu Mirky. Častejšie spomínaným menom medzi oslovenými mužmi bola aj Martina Muchová. A ako to v našej ankete nakoniec dopadlo?

Tu je zvolená TOP 3:

  • 1. Miroslava Plecnerová (33)
  • 2. Lenka Sroková (23)
  • 3. Lívia Lesňáková (23)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM