JAB Kultúra

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Spišskej, ktoré vám spríjemnia voľné dni

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Spišskej Novej Vsi môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Spišskej, ktoré vám spríjemnia voľné dni
Zdroj: Dnes24.sk

ŽENSKÝ ZÁKON

8. apríla 2016 o 19.00, Spišské divadlo

Víkend môžete začať aj s dobrou komédiou. Pre milovníkov divadla je v piatok podvečer pripravená repríza klasiky od Jozefa Gregora Tajovského. Ženský zákon v spišskom nárečí vás zaručene dostane.

OTVOR PRÍBEH PÁRTY

8.apríla.2016 o 21¬­.00, KTK klub

V piatok večer vás čaká tancovačka, akú len tak hocikde nezažijete. V spišskonovoveskom klube KTK sa počas akcie Otvor príbeh párty predvedie DJ JANY.

PAT A MAT VO FILME

9. – 10. apríla.2016 o 15­.30, kino Mier

Dvojica kutilov Pat a Mat sa vracia na scénu a to priamo v celovečernom filme pre celú rodinu. Známa dvojica v roku 2016 oslavuje 40. narodeniny. Malí aj veľkí milovníci týchto nezabudnuteľných postavičiek si prídu na svoje počas víkendu v kine Mier.

XX. BENEFIČNÝ PLES ĽUDÍ S DOBRÝM SRDCOM

9. apríla 2016 o 16.00, Koncertná sieň Reduty

Tradičný ples v netradičnom čase. Už po dvadsiaty krát budú plesať všetci ľudia s dobrým srdcom. Ples pripravilo Mestské kultúrne centrum Spišská Nová Ves v spolupráci so Spišskou katolíckou charitou a klubom detí slovenského zväzu zdravotne postihnutých.

DŽÓRDŽO

9. apríla 2016 o 18.00,ča­jovňa Alchýmka

Cestovateľ a muzikant Džórdžo vám vo svojom príbehu porozpráva ako cestoval po Európe a Ázii a peniaze si zarábal pouličnou muzikou.

SPIŠSKÉ ROZPRÁVKY

10.apríla.2016 o 16­.00, Spišské divadlo

Rozprávku s názvom Za dve kvapky veľa vody si môžu vychutnať tí najmenší v nedeľu popoludní. Rozprávku o zázračnej sile vody a pomoci iným uvedie Spišské divadlo.

ROZPRÁVKOVÝ BICYKEL

10. apríla 2016 o 16.00, Dom Matice slovenskej

Aj bábkové divadlo spod Spišského hradu pripravilo opäť niečo pre najmenších. Zuza Kladivková na rozprávkovom bicykli putuje svetom. Rozpráva deťom príbeh o tom, čo zažila v krajine Dopravných pravidiel. Po skončení predstavenia nasleduje animačný program s názvom Preteky na kolesách.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM