JAB Krimi

Mladíci zo Spišskej skončili v rukách policajtov: Šokujúce vystrájanie s kameňmi v uliciach mesta!

V Spišskej Novej Vsi podľa polície vyčínali dvaja mladíci. Tínedžeri Andrej (18) a Michal (18) už v týchto chvíľach čelia obvineniu z poškodzovania cudzej veci.

Ilustračný obrázok k článku Mladíci zo Spišskej skončili v rukách policajtov: Šokujúce vystrájanie s kameňmi v uliciach mesta!
Zdroj: TASR

Policajti z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili dvoch 18-ročných mladíkov zo Spišskej Novej Vsi. Čo títo tínedžeri začiatkom augusta v nočných hodinách, podľa polície v priebehu pol hodiny v meste Spišská Nová Ves, stihli povyvádzať?

„Na Hviezdoslavovej ulici poškodili informačnú vitrínu na budove Rybárskeho zväzu, do ktorého hodili kameň. Rozbitím sklenenej tabule spôsobili škodu za takmer 10 eur. Následne na jednej z budov nachádzajúcich sa na Hviezdoslavovej ulici, poškodili pútač lekárne. Taktiež do neho hádzali kamene, až kým rozbili plexisklo a znefunkčnili jeho osvetlenie. Škodu vyčíslili na 90 eur,“ vymenoval Szabó.

Podľa slov hovorcu týmto však ešte neskončili a následne na tej istej ulici poškodili na bráne namontovanú riadiacu elektroniku, určenú pre automatické systémy krídlových brán, čím spôsobili škodu vo výške približne 30 eur.

„Napokon prešli na ulicu Chrapčiakovú, kde v blízkosti nástupišťa SAD kameňmi a palicou rozbili sklenenú výplň na stánku s občerstvením. Ďalej poškodili drevenú pracovnú dosku a tovar, ako žuvačky, cukríky a cukrovinky, nealko nápoje rozmlátili, čím spôsobili škodu za 240 eur,“ doplnil policajný hovorca. Obom mladíkom v prípade dokázania viny hrozí až ročné väzenie.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM