Oliver Buza Futbal

Mladí futbalisti dosiahli skvelý úspech. Vyhrali kraj!

Futbalisti Základnej školy Z.Nejedlého v Spišskej Novej Vsi si na pažbu úspechov môžu vyryť ďalší víťazný zárez. Triumfovali na Majstrovstvách východoslovenského kraja. Krajský šampionát si pod sponzorské krídla zobrala Coca–Cola.

Za účasti športových základných škôl z Čane, Michaloviec, Trebišova, Košíc, Plešivca, Šace a domácich Spišiakov sa hral na štadióne pri Hornáde vskutku dobrý mládežnícky futbal. Cez základné skupiny si to o titul rozdali domáci Spišiaci, ktorým sparing vo finále robili chalani z Čane.

// „Sme nesmierne radi a až príjemne prekvapení, že hráme o celkový triumf. Spišská je veľkým favoritom, dúfam, že neurobíme hanbu“//,vyjadril sa pred finále tréner hostí** Miroslav Stankovič**. A jeho zverenci nesklamali. Proti domácim odohrali poctivý zápas, podľahli však 1 –4.

Sme strašne šťastní, že sme vyhrali. Bol to kvalitný turnaj z množstvom dobrého futbalu. Tešíme sa na celoslovenské kolo“ uzavrel debatu i vydarený krajský šampionát lodivod domácich** Radoslav Šimko.**

[color=#990000]­Finále Spišská Nová Ves – Čaňa 4 –1 Poradie : 1.Sp.Nová Ves 2.Čaňa 3.Michalovce[/co­lor]

Foto : Michal Buza

[size=12]Súvisiace články[/size] [link=http://www­.spisska24.sk/clan­ky?extend.132669_Star­si-dorast-vyhral-a-kraluje-tabulke]Starší dorast vyhral a kraľuje tabuľke[/link] [link=http://www­.spisska24.sk/clan­ky?extend.132577_Di­evcensky-volejbalovy-titul-v-rukach-Bratislavcani­ek]Dievčenský volejbalový titul v rukách Bratislavčani­ek[/link]

Futbal
27
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM