Iné športy

Mladé volejbalistky zo Spišskej v akcii: Ako dopadli ich ostatné zápasy?

Ďalšie kolá súťaže majú za sebou novoveské juniorky aj staršie žiačky. Juniorky si zmerali sily s Bystricou. Staršie žiačky sa postavili proti Vranovu.

Ilustračný obrázok k článku Mladé volejbalistky zo Spišskej v akcii: Ako dopadli ich ostatné zápasy?
Zdroj: VK SNV

Po úspešnom turnaji, ktorý absolvovali staršie žiačky, čakali na dievčatá ďalšie súťažné zápasy. V druhej časti piateho kola sme hostili na domácej palubovke Vranov, no dievčatám sa tentokrát nezadarilo a prehrali so súperkami obidva zápasy.

„Síce chýbali zo základnej zostavy pre zranenie a reprezentačné povinnosti dve kľúčové hráčky ale je potrebné povedať, že náš výkon bol slabý a nezodpovedajúci tomu, čo sa snažím hráčkam vštiepiť. Je to bojovnosť a nevzdávať sa za žiadnych okolností. Snáď môžem pochváliť Sofiu Spišskú, ktorej zlepšovanie je zápas od zápasu zrejmé ,“ povedal po zápasoch tréner starších žiačok Ladislav Ďuriško.

VK SNV – MŠK Vranov n/T. 0:3 (-16,–7,–20) a 0:3 (-19,–15,–19)

Naopak pomerne hladko zdolali juniorky Banskú Bystricu v oboch zápasoch. „Veľmi sa teším z oboch víťazstiev, nakoľko nás to zase posunulo naspäť na 3. miesto v tabuľke. Súper nepodal výkon z prvého kola, čím nám pomohol k pohodlnému víťazstvu. Dievčatá si zahrali uvoľnene a s chuťou,“ zhodnotila trénerka Lenka Mihaliková.

VK SNV – ŠVK Tatran Banská Bystrica 3:1 (15,13,–22, 22) a 3:0 (16,16,16)

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Úspešných športovcov v rôznych vekových kategóriách oceňuje každý rok aj naše mesto. Ako to na oceňovaní vyzeralo naposledy si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Hl. foto: novoveské juniorky

OBRAZOM: V Spišskej Novej Vsi  oceňovali najúspešnejších športovcov
20
Galéria
Zdroj: Mesto SNV/ M. Dibák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM