Iné športy

Mladé volejbalistky Spišskej majú za sebou ďaľšie zápasy: Sledujte, ako sa im darilo

Ligový víkend pokračoval. Hrali juniorky, staršie žiačky a prvý raz aj mladšie žiačky-3.

Ilustračný obrázok k článku Mladé volejbalistky Spišskej majú za sebou ďaľšie zápasy: Sledujte, ako sa im darilo
3
Galéria
Zdroj: Igor Murko

Na volejbalistky Spišskej čakalo počas uplynulého víkendu niekoľko zápasov. Ako nás informoval Igor Murko z VK SNV tretie kolo vo volejbale starších žiačok prebehlo v réžii domácich hráčok. Menej skúsenému súperovi nedali dievčatá žiadnu šancu na úspech a v pokoji, s využitím všetkých volejbalistiek, vyhrali dvakrát 3:0. V ďalšom kole ich však čaká silná Snina.

Zostava: Ďuriš­ková Hana, Fedorčáková Viktória, Hrušovská Sára, Ivančáková Petra, Klingová Diana, Palitefková Veronika, Sališová Soňa, Spišská Sofia, Stašíková Monika, Hyrošová Karin, Šišková Nina, Pavlíková Timea, Barabasová Barbora,

VK SNV – VK Slávia TU Košice 3:0 (13,8,17) a 3:0 (7,21,12)

Juniorky do Košíc síce vycestovali bez nahrávačky, no dievčatá napriek tomu hendikepu podali v prvom zápase obetavý výkon. „Post nahrávačky si v prvom zápase celkom slušne ustála Dada Morihladková, nahrávala celkom presne a sem tam aj na prvý sled na útok stredom. V prvom zápase veľmi dobre hrala Laura Masloviaková, dobré podávala a aj útočila, postupne sa k nej pridali aj ostatné hráčky. Druhý zápas bol už iný, súper nás zatlačil na podaní a tým pádom sa nám ťažšie darilo presadzovať sa na útoku, navyše sme prestali hrať stredom, pretože príjem podania nám začínal robiť problémy," priblížil Igor Murko s tým, že príležitosť dostali opäť všetky dievčatá.

Zákl zostava : Daniela Morihladková, Barbora Puškárová, Vanesa Drabiščáková, Katarína Kostelníková, Laura Masloviaková, libero Lucia Suľovská ( striedali: Laura Valkošáková, Karin Karašová, Simona Slivošová )

VK Slávia TU Košice – VK SNV 0:3 (-17,–16,–19) a 3:1 (-22,20,12,19)

Prvý turnaj trojkových mladších žiačok sa hral pred domácim publikom, ktoré tvorili predovšetkým rodinní príslušníci dievčat. Pre väčšinu z nich to bola súťažná premiéra, pretože hrali s rozhodcom po prvý raz v živote. Snaha bola preveľká a aj keď lopta ich nie vždy poslúchala, bolo vidieť dokonca aj pokusy o smeč či umiestnenú ulievku.

  • VK SNV „A“ – VK SNV „B“ 2:0 ( 9,22)
  • Poprad – VK SNV „B“ 2:1 (-19,12,8)
  • VK SNV „A“ – Poprad 2:1 (-16,21,4)

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas víkendu čakalo na mladé volejbalistky niekoľko zápasov
3
Galéria
Zdroj: Igor Murko

Hl. foto: Juniorky VK SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM