JAB Kultúra

Milovníci muziky si prídu na svoje: Blíži sa najväčší hudobný festival na Spiši!

Prako Rock festival rozozvučí Hnileckú dolinu aj tento rok. Najväčší hudobný festival na Spiši začína už o pár dní. Tešiť sa môžete na kapely z celého Slovenska. Nebudú chýbať ani zaujímaví hostia.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci muziky si prídu na svoje: Blíži sa najväčší hudobný festival na Spiši!
Zdroj: TASR

Počas 11. a 12. septembra sa na futbalovom štadióne v Prakovciach predstaví deväť kapiel z celého Slovenska, na čele ktorých stojí známa slovenská kapela Desmod. Piaty ročník hudobného festivalu Prako Rock otvára svoje brány už v piatok od 18.00 hod.

Prako Rock festival podľa slov Martina Hlavatého manažéra a organizátora festivalu prešiel svojím dramaturgickým a organizačným vývojom a stal sa stabilným kultúrnym podujatím na Spiši, ktorý ponúka kvalitnú hudbu bez toho, aby návštevníci museli pozerať na výšku vstupného.

„Sme radi, ak pod pódiom vidíme nielen mladých, ale aj rodiny a návštevníkov zo širokého okolia ako sa zabávajú a užívajú si toto podujatie napriek tomu, že sa v tejto oblasti Slovenska nežije ľahko,“ povedal organizátor festivalu.

Na festivale už tradične dostávajú podľa neho šancu po boku ostrieľaných profesionálov aj amatérske kapely. „Prinášame ľuďom multižánrový festivalový program a celé to má byť o dobrej nálade, rodinnej atmosfére a kvalitnej hudobnej produkcii," doplnil Hlavatý.

Tešiť sa môžete na kapely ako Head n Heal, Six Between, či Sám Sebou. Hlavným hosťom piatkového večera bude skvelí reggae muzikanti z čoraž viac populárnejšej kapely Medial Banana. V sobotu sa okrem spomínaných hviezd z kapely Desmod môžete tešiť na nadupané koncerty kapiel Crea Cage, Odtiaľ Potiaľ, N2H či Thieves in Streets.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM