Rôzne

Milé podujatie u našich susedov: Toto sa chystá už čoskoro v Smižanoch

Divadelné predstavenie, koncerty či rôzne atrakcie budú súčasťou milého podujatia. Popoludnie plné zábavy vypukne v susedných Smižanoch už o pár dní.

Ilustračný obrázok k článku Milé podujatie u našich susedov: Toto sa chystá už čoskoro v Smižanoch
Zdroj: TASR

Na svoje si prídu všetky vekové generácie. Obec Smižany pripravila pre domácich aj návštevníkov milé podujatie pre všetky rodiny. Celé podujatie zaháji svätá omša za rodiny v kostole Povýšenia sv. Kríža v Smižanoch o 12:00 hod.

Takzvaný Deň rodiny sa bude konať 11. mája od 13:00 v areáli TJ Slovan v Smižanoch.

Pre návštevníkov podujatia je pripravená Klaunsko – žonglérska šhow, rozprávka o Troch grošoch, rodinná minidiskotéka či koncerty skupín Hrdza a The Colt. Počas celého popoludnia budú na ihrisku pripravené aj sprievodné akcie, akými sú maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie , spoločenské hry, fotobúdka, elektrobicykle, skautský päťboj či živý šach.

Na rodinné podujatie zavíta aj maskot Alex a nebudú chýbať ani hráči hokejového klubu Spišská Nová Ves. Pochutiť si budete môcť aj na rôznych dobrotách. Nebude chýbať guláš, klobásky, pirohy, domáce koláče či zmrzlina.

Jar je už v Spišskej v plnom prúde. Jarné zábery z rôznych častí mesta nájdete v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V Spišskej sa udomácnila jar: Aj takéto pekné výjavy v našom meste ponúka
20
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM