Marcel Páleš Krimi

Milana (57) videli v spoločnosti bezdomovcov, potom sa stratil!

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 57-ročnom Milanovi Mesarčíkovi. Po mužovi bolo vyhlásené celoštátne pátranie ako po nezvestnej osobe.

Ilustračný obrázok k článku Milana (57) videli v spoločnosti bezdomovcov, potom sa stratil!
Zdroj: Policajný zbor SR

Milan Mesarčík z Brezna je podľa polície nezvestný od 28. februára 2013, kedy bol naposledy videný v spoločnosti bezdomovcov v meste Gelnica. Od tej doby nepodal o sebe žiadnu správu.

Popis osoby: nezvestný je 180cm vysoký, štíhlej postavy. Má polodlhé šedivé neupravené vlasy s výraznými kútmi, hnedé oči a nosí dlhšie šedivé fúzy. Zdanlivý vek muža je 65 rokov.

Popis oblečenia: menčestrové kapsáče sivomodrej farby, červený sveter, zimnú bundu do pása zeleno sivej farby, čierne článkové čižmy a šiltovku nezistenej farby.

Zvláštne znamenia: na kolene má jazvu dĺžky cca 4 cm a používa vrchnú umelú zubnú náhradu. Chôdzu má pomalšiu a ťažkopádnu, držanie tela je nachýlené dopredu, reč je nezrozumiteľná a celkový výzor osoby je neupravený a zanedbaný.

Polícia žiada občanov, aby im o nezvestnom Milanovi Mesarčíkovi oznámili akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní. Informácie môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Zdroj informácií: Policajný zbor v Banskej Bystrici, Krajské riaditeľstvo

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM