JAB Rôzne

Milá akcia s charitatívnym podtónom: Takto sa predviedli žiaci z Hutníckej, FOTO

Niekoľko desiatok detí sa stretlo na jednom pódiu, aby potešili svojich rodičov či príbuzných. Tradičná školská akadémia bola i s charitatívnym podtónom.

Ilustračný obrázok k článku Milá akcia s charitatívnym podtónom: Takto sa predviedli žiaci z Hutníckej, FOTO
19
Galéria
Zdroj: Tomáš Gondek

Pred niekoľkými dňami zorganizovalo vedenie Základnej školy na Hutníckej ulici v Spišskej Novej Vsi už tradičnú akadémiu s témou rodina. Ako pre Spišskú 24 povedala pani učiteľka Jana Gerčáková, celé akcia sa konala v Kultúrnom dome v Smižanoch, kde žiaci slovom, tancom či spevom poďakovali svojim rodičom a starým rodičom za ich láskavú starostlivosť.

„Súčasťou vystúpenia sa výnimočne tento rok stali aj oni sami prostredníctvom krátkych videoreportáží. Svojím programom prispeli aj ZUŠ J. Fabiniho , ZUŠ Dezidera Štraucha či tanečníčky z BDSK,“ priblížila s tým, že tento rok po prvýkrát to bola aj benefičná akadémia, kedy sa rozhodli pomáhať tomu, kto to potrebuje.

Ako doplnila, peniažky poputujú pre chlapca z ich školy s ťažkým zdravotným ochorením. „Vyzbierali sme krásnu sumu – takmer 600 eur. Všetkým darcom, účinkujúcim deťom a v neposlednom rade všetkým učiteľom patrí veľká vďaka. Ukázalo sa, že spolu tvoríme jednu veľkú školskú rodinu,“ uzavrela Gerčáková.

Zábery z benefičnej akadémie novoveských školákov nájdete v galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Obrazom: Benifičná akadémia v podaní žiakov z Hutníckej a ich hostí
19
Galéria
Zdroj: Tomáš Gondek
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM