JAB Rôzne

Milá akcia pre najmenších: Zdobenie vianočného stromčeka aj domácich medovníčkov

Vianočné sviatky už klopú na dvere a na sviatočnú náladu sa môžete so svojimi ratolesťami počas blížiaceho sa víkendu naladiť aj v materskom centre Dietka.

Ilustračný obrázok k článku Milá akcia pre najmenších: Zdobenie vianočného stromčeka aj domácich medovníčkov
Zdroj: Materské centrum Dietka

Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a vianočnou atmosférou žije aj centrum mesta. Práve dnes štartuje 29. ročník Vianočného trhu, ktorý prinesie množstvo sprievodných akcií. Nie iba námestie Spišskej bude žiť vianočnou náladou.

Na blížiace sviatky sa môžete naladiť aj so svojimi ratolesťami v Materskom centre Dietka na sídlisku Mier. Tam sa totižto bude konať milá akcia pod názvom – Zdobenie Vianočného stromčeka.

Príjemní podvečer môžete zažiť už v sobotu 14. decembra od 16:00 hod. v spomínanom materskom centre.

Ako priblížila spoluorganizátorka akcie Barbora Bačová, hlavná aktivita bude zdobenie stromčeka, ktorý si môžu deti spoločne ozdobiť podľa vlastných predstáv.

„Na deti čakajú aj rôzne iné zábavné činnosti, ako napríklad výroba vianočného pozdravu či zdobenie domácich medovníkov. Ozdobené medovníky si deti môžu vziať domov," doplnila.

Pre deti bude podľa jej slov pripravené aj občerstvenie. Variť sa bude aj detský domáci punč priamo v centre. „Verím, že sa nám podarí naladiť rodičov a detičky na pokojný a čarovný čas Vianoc," uzavrela.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zaregistrovali ste? Najmenší sa realizovali aj v centre mesta. Pozrite ako parádne vyzdobili stromčeky.

Okolie radnice zdobia vianočné stromčeky, ktoré vytvorili deti
34
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM