JAB Rôzne

Mikuláš potešil všetky deti na sídlisku Západ: Nechýbali ani čerti a anjeli, FOTO

Na sídlisko Západ v Spišskej Novej Vsi zavítala vzácna návšteva. Množstvo detí privítalo pred centrom voľného času Mikuláša a jeho pomocníkov.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš potešil všetky deti na sídlisku Západ: Nechýbali ani čerti a anjeli, FOTO
13
Galéria

Už každoročne sa môžu deti v Spišskej Novej Vsi tešiť na príchod Mikuláša. Ten chodí okrem materských škôl a domácností aj do centra mesta či na sídlisko Západ.

A práve na spomínanom sídlisku pred centrom voľného času Adam potešil deti už trošku v predstihu a stredajšie popoludnie patrilo tým najmenším. Slávnostné popoludnie odštartovalo vystúpením škôlkarov z materskej školy na sídlisku Západ.

Čakanie na Mikuláša spestrili aj žiaci základnej školy a mažoretky z centra voľného času so svojim programom. Detské očká sa potom rozsvietili slávnostným príchodom Mikuláša.

Ten si doniesol na pomoc aj dvoch anjelikov a dvoch čertov, ktorí po slávnostnom rozsvietení vianočného stromčeka rozdali deťom drobné sladkosti. Pre našich najmenších a ich rodičov bol v priestoroch centra pripravený aj malý jarmok.

Atmosféru slávnostného popoludnia si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Mikuláša privítali deti zo sídliska Západ
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM