JAB Rôzne

Mestskí poslanci v Spišskej: S prácou ktorého ste najviac spokojní? HLASUJTE

Pred viac ako rokom sme si opäť volili starostov, primátorov ba i poslancov. V Spišskej máme 19 poslancov. Ktorého by ste ohodnotili najlepšou známkou?

Ilustračný obrázok k článku Mestskí poslanci v Spišskej: S prácou ktorého ste najviac spokojní? HLASUJTE
Zdroj: Dnes24.sk

Niektorí sú vo svojej funkcii kratšie, iní dlhšie. Reč je o mestských poslancoch v Spišskej Novej Vsi. Pred viac ako rokom prebehli voľby do samospráv. Volili sme si primátorov, starostov, ako aj mestských či obecných poslancov.

Aj v našom meste nastala na najvyššom poste zmena a dlhoročného primátora Jána Volného po 12 rokoch vystriedal Pavol Bečarik. Zmena nastala aj v mestskom zastupiteľstve. Tam zasadlo po voľbách celkovo 19 poslancov, no nie všetci svoje posty obhájili, poprípade našli sa aj takí, ktorí sa o tento post opäť ani neuchádzali.

A tak sa v mestskom parlamente ocitli aj úplne nové tváre, no ostali aj tí takzvaní staro – noví. Keďže pred spomínanými voľbami mal každý kandidát na poslanca aj svoje plány či vízie a od ich zvolenia ubehol už nejaký ten čas, zaujímalo by nás, ako ich prácu vnímajú aj obyvatelia Spišskej Novej Vsi.

Mestskí poslanci by mali byť predovšetkým akousi predĺženou rukou občanov. S prácou ktorého z nich ste v aktuálnom volebnom období doposiaľ najviac spokojní? Zahlasujte v našej ankete.

Na vyjadrenie svojho názoru máte sedem dní. Hlasovanie bude ukončené 5. februára o 12:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Fotky z ustanovujúceho zastupiteľstva nájdete v priloženej galérii.

V OBRAZOCH: V Spišskej sa uskutočnilo ustanovujúce mestské zastupiteľstvo
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM