JAB Rôzne

MDD sa už blíži, čo sa chystá? 5 lákavých podujatí k sviatku detí v Spišskej a okolí

Medzinárodný deň detí už klope na dvere. Zostavili sme výber našich tipov na zaujímavé akcie, ktoré sa k MDD uskutočnia v Spišskej a okolí.

Ilustračný obrázok k článku MDD sa už blíži, čo sa chystá? 5 lákavých podujatí k sviatku detí v Spišskej a okolí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Juniliáda

31. mája 2018 od 14:00, areál Centra voľného času

Súťažno-zábavné popoludnie na sídlisku Západ v Spišskej je pripravené už v posledný májový deň. Pripravený bude športový turnaj vo futbale či rôzne zábavné a športové aktivity pre deti a rodičov. V rámci podujatia sa predstavia aj deti z materskej a základnej školy so svojím programom a nebude chýbať ani vystúpenie detí, ktoré navštevujú krúžky v Centre voľného času. Celkovú atmosféru sviatočného popoludnia budú dotvárať predajné stánky nielen s občerstvením. Tento rok čaká na deti aj jedno veľké prekvapenie.

MDD v Hute

2. júna 2018 od 13:00, futbalové ihrisko

V mestskej časti Spišskej Novej Vsi – v Novoveskej Hute – je tiež pre najmenších k ich sviatku pripravené zábavné popoludnie a to na futbalovom ihrisku. Tešiť sa môžete na detské vystúpenia, rôzne súťaže pre malých aj veľkých či maľovanie na tvár. Program spestria hasiči a skauti. Deti sa môžu vyšantiť na nafukovacej žirafe.

Deň detí

2. júna 2018 o 15:30, ihrisko Smižany

Deň detí môžete osláviť aj v susedných Smižanoch, kde bude tento milý sviatok spojený aj s tradičným jarmokom ľudových remesiel. Pre deti je pripravený galaprogram, kreatívne bubnovanie či rôzne atrakcie. Tešiť sa môžu aj na vystúpenie pre deti z produkcie Fíha Tralala. Hudobné vystúpenia si môžu návštevníci užiť až do večerných hodín.

Deň detí

2. júna 2018 od 15:00, Plejsy – Krompachy

Popoludnie plné zábavy môžete zažiť aj v lone krásnej prírody na Plejsoch. Pre malých, ale aj veľkých je pripravený bohatý program. Nebudú chýbať nafukovacie atrakcie, vodné bubliny, choduliari, žongléri, klauni či maľovanie na tvár. Deti si budú môcť pozrieť hasičskú techniku, či ukážky práce sokoliarov. Nebude chýbať ani občerstvenie a mnoho iného.

Mesto plné detí

7. júna 2018 od 9:00, centrum Spišskej Novej Vsi

Aj tento rok nebude chýbať k MDD ani program v centre mesta. Ten je pripravený na štvrtok 7. júna. Pozornosť detí upútajú dynamické ukážky z činnosti Policajného zboru Slovenskej republiky. Spišskonovoveskí hasiči poskytnú k nahliadnutiu služobné hasičské vozidlá a predvedú hasenie horiaceho vraku automobilu. Okrem toho budú pripravené i prezentácie Správy Národného parku Slovenský raj a Horskej záchrannej služby Slovenský raj. Chýbať nebudú ani stánky s občerstvením, cukrovou vatou či balónmi. Program na pódiu pred Redutou začne od deviatej hodiny rána, kde sa môžete tešiť na divadlo, zábavnú show aj tancujúce psy. Vyvrcholením dňa bude koncert Majka Spirita.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM