JAB Rôzne

Maturitné tablá á la Spišská: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO

Pútajú pozornosť okoloidúcich. V Spišskej sa už objavili tablá maturantov. Prinášame vám v obrazoch, čo sa dá vidieť v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá á la Spišská: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO
18
Galéria

Ak ste sa prešli v priebehu ostatných dní centrom nášho mesta, určite vám neuniklo, že výklady obchodov či reštaurácii opäť po roku zaplnili maturitné tablá. Študenti ani tentoraz nešetrili svojou kreativitou a tak mnohí okoloidúci môžu obdivovať ich diela.

Pútajú pozornosť

My sme sa vybrali do ulíc a v centre Spišskej Novej Vsi sa nám podarilo nájsť 18 výtvorov študentov stredných škôl. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Maturitné tablá však zaujali pozornosť aj nejedného okoloidúceho.

„Práve pozerám či tam nemám nejaké kamarátky. Niektoré moje bývalé spolužiačky už končia, tak ich hľadám a čerpám zároveň inšpiráciu, keďže mňa to čaká na budúci rok,“ prezradila nám študentka Stela.

Aj pani Otília obdivovala pestré diela maturantov. „Je to veľmi pekné, každý rok sú iné a veľmi zaujímavé. Pristavím sa pri každom z nich. Mladým fandím a držím im prsty na maturitách,“ povedala pre náš portál.

Je sa veru na čo pozerať: Takéto tablá sa dajú vidieť v centre nášho mesta
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM