JAB Kultúra

Máme tu ďalší víkend: Výber najzaujímavejších akcií, ktoré môžete zažiť v Spišskej a okolí

Nepreseďte celý víkend doma. V Spišskej a okolí sa počas neho dá vyraziť aj na viaceré podujatia. Vybrali sme podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku Máme tu ďalší víkend: Výber najzaujímavejších akcií, ktoré môžete zažiť v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Jazda ohňa a Fašiangy na snehu

2. marca 2019 od 9:00, Levočská dolina

Dve každoročné podujatia v jednom. V Levočskej doline je v sobotu pripravený celodenný program. Tešiť sa môžete na súťaž o najkrajšiu masku, súťaže pre deti, maľovanie na tvár, maskotov, rôzne ochutnávky, pečené prasiatko či tombolu. Večer sa môžete zapojiť, alebo si len vychutnať samotný sprievod lyžiarov s horiacimi fakľami. Podujatie vyvrcholí svetelnou šou a ohňostrojom.

Ples ľudí s dobrým srdcom

2. marca 2019 o 16:00, koncertná sála Reduty

Spišská katolícka charita v spolupráci s Mestským kultúrnym centrom Spišská Nová Ves a Slovenským zväzom zdravotne postihnutých Klubom detí a mládeže v Spišskej Novej Vsi pripravila už XXIII. Ples ľudí s dobrým srdcom. Ten sa uskutoční v sobotu v koncertnej sieni Reduty. Účinkujú žiaci ZUŠ v Spišskej Novej Vsi pod vedením Mariany Kacvinskej. O hudbu sa postarajú bratia Luňákovci.

Ako si vycvičiť draka 3

2. a 3.marca 2019 o 17:00, kino Mier

Mladý Viking Štikút a drak Bezzubka sa vracajú v pokračovaní úspešnej dobrodružnej animovanej série Ako si vycvičiť draka. Spoločne budú hľadať Skrytý svet, jedinú nádej na záchranu ľudskodračieho spoločenstva.

Verejné korčuľovanie

2. marca 2019 od 17:30, zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu podvečer.

Perinbaba

3. marca 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Nesmrteľný príbeh o rozprávkovej Perinbabe, v ktorom láska a dobro porazia zlobu a chamtivosť si môžete vychutnať v divadelnom prevedení v nedeľu popoludní. V známej rozprávke nebude chýbať ani zubatá, Jakubko či Alžbetka.

Čo sme komu urobili? 2

3. marca 2019 o 19:00, kino Mier

Claude a Marie Verneuilovi čelia novej kríze. Ich štyri dcéry a ich manželia, David, Rachid, Chao a Charles, sa rozhodli opustiť Francúzsko. Každý z nich k tomu má dobrý dôvod. Ale čo rodičia? Tí urobia všetko preto, aby im mladí neodišli niekam na druhý koniec sveta. Pokračovanie úspešnej francúzskej komédie vás opäť zaručene rozosmeje.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas týždňa sme spoznali aj najúspešnejších športovcov Spišskej za rok 2018. Zábery zo slávnostného oceňovania si môžete pozrieť v priloženej galérii a videu.

Veľká FOTOGALÉRIA: V Spišskej Novej Vsi vyhlásili naj športovcov minulého roka
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM