JAB Kultúra

Máme tu ďalší víkend a... aj takéto podujatia môžete v našom meste a okolí navštíviť!

Môžeme sa radovať, máme tu ďalší víkend. A aj takéto akcie sa dajú cez neho v Spišskej a okolí navštíviť. Sledujte naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Máme tu ďalší víkend a... aj takéto podujatia môžete v našom meste a okolí navštíviť!
Zdroj: Dnes24.sk

Otvorenie jarnej turistickej sezóny

23. marca 2019 o 9:30, zraz autobusová zastávka Kostol Smižany

Odbor Klubu slovenských turistov AC LB Spišská Nová Ves pripravil pre turistov a milovníkov prírody Otvorenie jarnej turistickej sezóny so začiatkom plnenia podmienok 100 jarných kilometrov peším prechodom na trase: Smižany, kostol – Kalvária – Šibeň (627 m.n.m.) – Sans Souci – Blaumont – Spišská Nová Ves.

Čarovný park

23. marca 2019 o 17:00, kino Mier

Vymýšľať atrakcie, aké svet ešte nevidel, je pre June a jej mamičku ta úplne najlepšia zábava. Vo svojej predstavivosti vysnívali čarovný park, v ktorom všetky tie dych berúce a fyzikálne zákony popierajúce atrakcie riadia hovoriace zvieratká s veľmi vyhranenou osobnosťou.

Verejné korčuľovanie

23. a 24 marca 2019 od 17:30, zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu aj nedeľu podvečer.

Nenávidím

23. marca 2019 o 19:00, divadlo Kontra

Skvelú komédiu, ktorá získala cenu na Kremnických Gagoch pripravilo na sobotný večer divadlo Kontra. Môžete si vypočuť intímnu spoveď Adama Mňaučiaka, frustrovaného inteligenta – lúzra, v tragikomickej monodráme Marka Koterského, poľského špecialistu na šibeničný humor, ostrú satiru a výstižnú kritiku našej každodennosti.

Massriot: Ako Fénix Tour

23. marca 2019 o 20:00, Kaviareň eLAra

Kapela Massriot vyráža na jarné turné Ako Fénix. Zastaví sa v rámci neho v desiatich mestách a jedným z nich je aj Spišská Nová Ves! Prierez 4 albumov skupiny v akustickej podobe dopĺňajú ďalšie slovenské, české a zahraničné hity.

Na tej luke na želenej

24. marca 2019 o 10:30, Kultúrny dom Smižany

Regionálna súťažná prehliadka detských folklórnych súborov. Okres Spišská Nová Ves budú reprezentovať 4 detské folklórne súbory, rovnaký počet sa predstaví aj za okres Gelnica. Títo mladí ľudia rozvíjajú svoj talent, podieľajú sa na udržiavaní a reprodukovaní slovenských folklórnych tradícií, a práve cestou súťaže majú možnosť preukázať svoje nadobudnuté tanečné a spevácke zručnosti.

Perinbaba

24. marca 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Nesmrteľný príbeh o rozprávkovej Perinbabe, v ktorom láska a dobro porazia zlobu a chamtivosť si budete môcť vychutnať v nedeľu popoludní v Spišskom divadle.

Smejko a Tanculienka

24. marca 2019 o 16:00, Dom kultúry Mier

Známa dvojica Smejko a Tanculienka vám prináša úplne nové predstavenie HIP HIP HURÁ!, kde sa konečne dozviete ako sa spoznali, skamarátili a možno vám prezradia aj oveľa viac v nových pesničkách a rozprávkach. Nebude chýbať autogramiáda na nové DVD Hip hip hurá! a obľúbené spoločné fotenie. Predstavenie trvá približne 60 min.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas týždňa sa v Spišskej konalo aj zasadnutie mestského zastupiteľstva. Fotky priamo z miesta si môžete pozrieť v priloženej galérii.

V Spišskej rokovali mestskí poslanci: Prinášame vám FOTKY z miesta
9
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM