JAB Rôzne

Letné kúpalisko v Spišskej je už otvorené: Takýmito novinkami sa môže pochváliť

Milovníci letného relaxu sa môžu radovať. Kúpalisko v Spišskej Novej Vsi už otvorilo svoje brány. V areáli sa môžete tešiť i na novinky.

Ilustračný obrázok k článku Letné kúpalisko v Spišskej je už otvorené: Takýmito novinkami sa môže pochváliť
12
Galéria

Kúpalisko v Spišskej je od dnes už otvorené. Tento rok sa môžete tešiť aj na atraktívnu novinku, takzvaný Bavendo park. „Ide o dve veľké šmýkačky s bazénmi, ktoré sú vekovo ohraničené, známy akvazorbing a atrakcia pre najmenších, bazén spojený s interaktívnymi prvkami a preliezkami,“ priblížil riaditeľ STEZ Vladimír Hovaňák s tým, že každé dieťa dostane žetón, ktorý umožní evidovať návštevnosť jednotlivých atrakcií.

Ako doplnil, v areáli budú tento rok posilnené aj občerstvovacie možnosti. Bezplatné ihriská doplní aj mini detské ihrisko v časti pri hoteli Preveza. Najmenší návštevníci tam nájdu pieskovisko, hojdačky, šmýkačku aj detský domček. „Dnes a počas víkendu dostane každé dieťa pri vstupe na kúpalisko sladkú odmenu, 10% zľavu zo vstupného a kupón s 10% zľavou na konzumáciu v bufete Preveza,“ ozrejmil riaditeľ STEZ.

Ďalšie plány

Kúpalisko čaká na jeseň podľa jeho slov aj investícia za 50-tisíc eur – fóliovanie detských bazénov, ktoré zabezpečí lepšiu bezpečnosť, hygienu aj estetickú kvalitu priestorov využívaných deťmi. No na kúpalisku sú aj ďalšie plány.

„V zatraktívňovaní tohto priestoru chceme pokračovať aj mimo sezóny. Potenciál je veľký, môžeme tu vystavať bludisko z balíkov slamy, snežný hrad alebo malý zábavný park, všetko je otázkou času a práce. Zatiaľ sme radi, že dostanú deti a dospelí zaujímavejšie kúpalisko s voľným vstupom na všetky atrakcie,“ uzavrel V. Hovaňák.

My sme sa na kúpalisku boli dnes ráno pozrieť a prinášame vám z neho zábery. Kvôli veľkému vetru však nafukovacie atrakcie počas našej návštevy neboli nafúknuté. Užiť si ich však budú môcť návštevníci v ďalších dňoch.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Novoveské kúpalisko už odštartovalo sezónu: Pozrite si zábery z jeho areálu
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM