JAB Správy

Láska prekvitá, žiaľ aj zhasína: Zaujímavé cifry o svadbách a rozvodoch v Spišskej Novej Vsi

Veľký deň D, na ktorý sa len tak nezabúda. Tento rok si svoje áno povedali mnohí zamilovaní. Pre viaceré páry však rok 2014 znamenal koniec ich spoločného života. V porovnaní s minulým rokom sme však na tom dosť podobne. Necháme sa prekvapiť ako to celé dopadne.

Ilustračný obrázok k článku Láska prekvitá, žiaľ aj zhasína: Zaujímavé cifry o svadbách a rozvodoch v Spišskej Novej Vsi
Zdroj: TASR

V roku 2013 uzavrelo manželstvo v Spišskej Novej Vsi 237 párov a rozviedlo sa 73 manželstiev, čo je 30,8 % z počtu uzavretých manželstiev. Prvý polrok 2014 je na tom v porovnaní s tým vlaňajším skoro narovnako. Prstienky si zatiaľ vymenilo 80 párov a rozviesť sa stihlo 24 manželstiev ( rovných 30% z počtu uzavretých manželstiev). Zatiaľ to vypadá tak ,že sme na tom o máličko (0,8%) lepšie čo sa týka rozvodovosti.

Treba si však uvedomiť, že rok je ešte len v polovici. Začína leto a s ním aj obdobie svadieb, no všetko môže dopadnúť aj inak. Na konci roka sa na štatistiku pozrieme znova a uvidíme ako sme naozaj dopadli v porovnaní s minulým rokom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM