Monika Vengrínová Krimi

Hasiči zasahovali pri kurióznom požiari: Auto sa samo dalo do pohybu a začalo horieť!

Hasiči zasahovali pri skutočne kurióznom požiari. Odparkovaná felicia sa z ničoho nič pohla a následne na to začala horieť.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči zasahovali pri kurióznom požiari: Auto sa samo dalo do pohybu a začalo horieť!
Zdroj: Webnoviny.sk

V utorok v poobedňajších hodinách boli popradskí hasiči privolaní k požiaru auta v Poprade – Spišskej Sobote. To sa, napriek tomu, že bolo odparkované a nikto v ňom nebol, dalo do pohybu, pričom zišlo z cesty a následne začalo dymiť.

„Pán, ktorý išiel okolo,si myslel, že niekto havaroval, preto chcel zistiť, čo sa deje. Keďže vnútrajšok vozidla bol zadymený, vykopol okno, otvoril dvere a vtedy auto začalo horieť. Vnútri našťastie nikto nebol,“ informoval Ondrej Šproch, riaditeľ Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Poprade s tým, že najpravdepodob­nejšou príčinou požiaru bol skrat na spínacej skrinke.

Ako ďalej uviedol, práve v dôsledku skratku zrejme došlo k pohybu auta, nakoľko nebolo zabrzdené. „Keď zoskratovala spínacia skrinka, ako keby niekto naštartoval a keďže bola zaradená rýchlosť, auto sa pohlo,“ dodal Šproch. Felicia zhorela úplne, škoda je vyčíslená na 600 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM