JAB Krimi

Kuriózna lúpež v Spišskej: Matúš (27) si prisadol do auta a potom to prišlo!

Polícia v Spišskej Novej Vsi prezradila, že rieši kurióznu lúpež. Matúš (27) zo Spišskej Novej Vsi podľa mužov zákona lúpil naozaj nezvyčajným spôsobom!

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna lúpež v Spišskej: Matúš (27) si prisadol do auta a potom to prišlo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako nás informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó, spišskonovoveskí policajti vyšetrujú kuriózny prípad lúpeže. Vyšetrovateľ policajného zboru obvinil zo zločinu lúpeže Matúša (27) zo Spišskej Novej Vsi.,,Obvinený si v piatok okolo pol desiatej večer na Fabiniho ulici v Spišskej, prisadol k mužovi z Levoče (20), ktorý sedel v osobnom motorovom vozidle VW Passat cez spolujazdcove dvere. Pod hrozbou smrti a po otázke, či vie s kým sa zahráva, vymámil od poškodeného 25 eur, ktoré mal pri sebe,“ ozrejmil Szabó.

Podľa polície sa to obvinenému málilo a tak si vypýtal aj mobilný telefón, ktorý mu poškodený pod hrozbou použitia paralyzéru odovzdal. „Obvinený s peniazmi a telefónom odišiel. Spôsobil mu celkovú škodu za takmer 100 eur,“ doplnil Szabó. Matúš bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov,“ uzavrel Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM