Hokej

Kuriozita na hokeji Spišská vs. Prešov: Náš súper odmietol pokračovať v hre!

Mal to byť zápas ako každý iný, ale skončil predčasne. Duel Spišskej a hokejistov Prešova sa nedohral dokonca. Náš súper odmietol ďalej pokračovať.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita na hokeji Spišská vs. Prešov: Náš súper odmietol pokračovať v hre!
Zdroj: Dnes24.sk

Boje o Spišský pohár pokračovali druhým hracím dňom. Stredajší zápas našich hokejistov s Prešovčanmi skončil však naozaj nečakane. Zápas Spišskej Novej Vsi proti HC Prešov Penguins sa totiž nedohral do konca. Stalo sa tak v 46. minúte za stavu 3:2 pre Spišskú Novú Ves. Vtedy prešovskí hokejisti odmietli ďalej pokračovať v hre.

Prečítajte si tiež: Odštartoval Spišský pohár: Ako sa zatiaľ darí našim hokejistom?

Do druhej tretiny vyhrávali súperi, no v tretej tretine Spišiaci otočili nepriaznivý stav v náš prospech. „Hostia však v 46. minúte na protest voči rozhodnutiam hlavného rozhodcu nenastúpili na ľad a tak hlavný arbiter zápas ukončil," uvádza sa na facebooku HK SNV.

HK Spišská Nová Ves – HC Prešov Penguins 3:2 (0:1, 1:1, 2:0), ukončené v 46. minúte

Góly: 33. Lesňák (Koky, Vantroba), 45. Kramár (Ihnaťo, Giľák), 46. Findura – 9. Madový, 26. Gápa (Pulščák)

Spišská Nová Ves: Surák (Orčík) – Vantroba, Brejka, Knižka, Cvengroš, Kyčák, Všetečka, Kramár, Osuský – Findura, Vaic, Vaško – Hamráček, Koky, Lesňák – Ihnaťo, Giľák, Ondov – Zwick, Štrauch, Klinga

Prešov: Švihálek (Gavalier) – Krčula, Ondrej, Valečko, Madový, Niník J., Kamaliev, Macko – Lipovský, Prokop, Solomončak – Datsik, Bylina, Kokavec – Jokeľ, Šimčák, Kamalov – Blaško, Pulščák, Gápa

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM