Ľubomír Hudačko Krimi

Kuriozita, akú si budete dlho pamätať: Zaľúbenci si povedali spoločné áno, lenže malo to veľký háčik!

Kuriozita na východe Slovenska, aká sa len tak nevidí. Koloman (64) sa rozhodol zosobášiť s Ruženou (58). Nič by na tom nebolo zvláštne, keby veľký deň D nemal aj veľký háčik!

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita, akú si budete dlho pamätať: Zaľúbenci si povedali spoločné áno, lenže malo to veľký háčik!
Zdroj: TASR

Koloman (64) mal podľa polície v decembri minulého roka na Matričnom úrade v Novej Ľubovni uzavrieť manželstvo s Ruženou (58) – taktiež z Jakubian. Malo to však háčik!

„Muž tak konal napriek tomu, že v tom čase bol právoplatne ženatý s Magdalénou (63) z obce Huncovce. S tou uzatvoril manželstvo v roku 1971 na Mestskom úrade v Spišskej Belej. Poverený príslušník vzniesol obvinenie z tohto skutku aj samotnej neveste Ružene. Bolo zistené, že toto manželstvo s Kolomanom uzavrela napriek vedomiu, že jej nastávajúci je už ženatý. Obaja novomanželia sú stíhaní na slobode, hrozí im trest odňatia slobody až na dva roky,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Stará Ľubovňa tak začal trestné stíhanie vo veci trestného činu dvojmanželstva a zároveň aj vzniesol obvinenie z tohto skutku Kolomanovi (64) z obce Jakubany.

Čítajte tiež:

Nákladiaku v Prešove sa odpojil príves a nabúral do zastávky MHD: Bez následkov sa to neobišlo!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM