Rôzne

Kúpalisko v Spišskej otvorí svoje brány o čosi neskôr: Chystá sa však veľká novinka

Štart sezóny na letnom kúpalisku v Spišskej Novej Vsi je tento rok naplánovaný na neskorší termín. Čo je dôvodom?

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Spišskej otvorí svoje brány o čosi neskôr: Chystá sa však veľká novinka
Zdroj: Dnes24.sk

Ak patríte medzi milovníkov letného relaxu, máme pre vás dobrú správu. Letné kúpalisko v Spišskej Novej Vsi má v pláne už onedlho otvoriť svoje brány a odštartovať ďalšiu letnú sezónu. Aj keď tradične sa začína letná sezóna na letnom kúpalisku v našom meste začiatkom júna, tento rok to bude o čosi neskôr.

„Letné kúpalisko máme v pláne otvoriť v prípade pekného počasia 29. júna,“ povedal pre náš spravodajský portál riaditeľ STEZ Vladimír Hovaňák.

Ako doplnil, neskorší termín otvorenia ovplyvnilo nepriaznivé počasie v máji, počas ktorého nemohli prebiehať úpravy areálu, ako aj budovanie novinky, ktorá tento rok na návštevníkov letného kúpaliska čaká.

„Ide o nový areál nafukovacích atrakcií, ktorý bude určený ako deťom, tak i dospelým,“ priblížil riaditeľ STEZ s tým, že momentálne sa taktiež opravujú bazény a robia rôzne, takzvané, „kozmetické“ úpravy, aby si návštevníci kúpaliska mohli užiť leto čo najpríjemnejšie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zábery z kúpaliska počas minuloročnej sezóny si môžete pozrieť v priloženej galérii.

OBJEKTÍVOM: Vysoké horúčavy naplnili kúpalisko v Spišskej veru poriadne
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM