JAB Kultúra

Ktoré zlákajú vás? Aj takéto podujatia môžete cez víkend navštíviť v Spišskej

Máme tu ďalší víkend a to je čas na dopriatie si oddychu. Ten môžete zažiť aj na podujatiach v našom meste. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Ktoré zlákajú vás? Aj takéto podujatia môžete cez víkend navštíviť v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Lekárom proti svojej vôli

30. júna 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Výbornú francúzsku komédiu sršiacu vtipom, sarkazmom a skvelými dialógmi uvedie Spišské divadlo v premiére v sobotu večer. Autor v tejto hre zosmiešňuje zlé ľudské vlastnosti, ako sú: pokrytectvo, chamtivosť, opitosť a nadradenosť. Hlavný hrdina Sganarelle, pod hrozbou ďalšej bitky, musí predstierať, že je lekárom, ktorý dokáže vyliečiť každú chorobu. Má vyliečiť dcéru pána Géronteho, ktorá zrazu onemela, ale to len z toho dôvodu, že ju otec chce vydať proti jej vôli. Potom, čo sa mu chce Géronte štedro odmeniť, sa mu toto povolanie zapáči a chce zostať lekárom už navždy…

The Kings of Summer

30. júna 2018 o 19:00, Športová hala

Najstaršia slovenská organizácia MMA – PCF – PitCageFighting, známa svojou kvalitou zápasov a skvelou hudobnou a svetelnou šou prináša 18. pokračovanie svojich veľmi úspešných turnajov MMA, tentoraz s podtitulom The Kings of Summer. Turnaj prinesie 12 kvalitných zápasov, ktoré svojou vyrovnanosťou zaručia skvelý zážitok. Diváci sa môžu už tradične tešiť na skvelú svetelnú a hudobnú šou, ktorú opäť podporí svojím celovečerným vystúpením jeden z najlepších slovenských dídžejov – DJ Hajtkovič spolu s tanečnou šou.

Žena v čiernom

30. júna 2018 o 19:30, divadlo Kontra

Divadelná hra, ktorá je originálna a zároveň v tradícii svojho druhu: je ambicióznou produkciou. Je to návrat k mágii rozprávania príbehov a živej prítomnosti herca na scéne. Pripravte sa na strhujúce, čisté divadlo, opierajúce sa o umenie slova, ktoré iba za pomoci minimálnej scénografie vybuduje neopakovateľnú atmosféru, prebudí vašu predstavivosť a vyvolá nezabudnuteľné emócie.

Giňolove starosti

1. júla 2018 o 16:00, pódium pred Redutou

V prvý júlový deň si popoludní prídu na svoje aj tí najmenší. V rámci Kultúrneho leta štartujú rozprávky, ktoré si budú môcť deti pozrieť priamo na námestí. Tentokrát to bude rozprávka v podaní bábkového divadlo Anima z Prievidze. V ten istý deň však neprídu skrátka ani deti zo sídliska Mier, kde si túto istú rozprávku budú môcť pozrieť o 17:30 pred kinom Mier.

Jim Gombička, Lukáš a lokomotíva Ema

1. júla 2018 o 17:00, kino Mier

Jim je úplne obyčajný chlapček s tak trochu neobyčajným príbehom. Ako malý sa ocitol v Jasmánii, malom ostrovnom kráľovstve. Jeho najlepším kamarátom je strojvodca Lukáš, hrdý majiteľ parnej lokomotívy Emy. Táto nerozlučná trojica jedného dňa počúvne vábenie diaľok a pustia sa do sveta.

Nedeľný koncert

1. júla 2018 o 17:00, pódium pred Redutou

Nedeľné popoludnia budú v letnom období patriť aj vystúpeniam rôznych speváckych či hudobných skupín. Ako prvé sa už túto nedeľu predstaví a nedeľné popoludnie spríjemní hudobná skupina Trio Majorán zo Spišskej Novej Vsi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM