Ľubomír Hudačko Rôzne

Krásne sestry zo Spišskej na Miss: Predviedli číslo, aké ste na súťaži krásy ešte nevideli!

Najkrajšia z jedenástich dievčat sa stala Spišskonovovešťanka, ktorá porotu zaujala iste aj netradičným číslom vo voľnej disciplíne! Posúďte sami, ako to Patrícii Nagyovej so sestrou Barborou pred zrakmi fanúšikov ženskej krásy šlo...

Ilustračný obrázok k článku Krásne sestry zo Spišskej na Miss: Predviedli číslo, aké ste na súťaži krásy ešte nevideli!
Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý víkend to na Domaši žilo počas šou Miss Domaša, kde jedenásť krások súťažilo o titul kráľovnej tohto obľúbeného letoviska. Okrem promenády v plavkách nechýbali ani voľné disciplíny a počas nich prišlo na rad číslo, aké ste na súťažiach krásy zrejme ešte nevideli.

Víťazkou Miss Domaša sa stala dlhonohá kráska Patrícia Nagyová (18) zo Spišskej Novej Vsi. Do súťaže ju prihlásila sestra Barbora a tá bola takisto jedna z adeptiek na korunku krásy. Diváci videli počas voľných disciplín namiesto jedenástich čísel len desať. Sestry totiž spojili svoje sily a vystúpili netradične spoločne! Okrem toho zaujal aj obsah ich vystúpenia… Viac vo VIDEU!

Ešte počas súťaže odpovedala Patrícia na záludnú otázku, komu by dopriala výhru viac, sebe alebo sestre… „Tak to je jasné, určite sestre,“ odvetila mladá spišskonovoveš­ťanka. Za prvú vicemiss zvolila porota Annu Gergelčíkovú (25) z Prešova, druhou vicemiss sa stala Iveta Jusková (21) taktiež zo Spišskej Novej Vsi.

Prečítajte si tiež:

Krásky, plavky a hudba z rôznych svetov: VIDEO zostrih zo sexi šou Miss Domaša!

Domaša spoznala svoju novú MISS: Stala sa ňou táto dlhonohá kráska!

Voľné disciplíny na Miss Domaša: Pozrite si číslo, aké ste na súťažiach krásy eš
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM