JAB Rôzne

Kráska z nášho mesta: Novovešťanka Klaudia zabojuje o titul Miss Spiša

Klaudia Repková (17) zo Spišskej Novej Vsi onedlho zabojuje o korunku krásy na súťaži Miss Spiša. Toto nám o sebe prezradila v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Kráska z nášho mesta: Novovešťanka Klaudia zabojuje o titul Miss Spiša
6
Galéria
Zdroj: sukr. archív K. Repková

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojuje o titul Miss Spiša. Do finálovej deviatky tento rok postúpili až štyri Novovešťanky. Jednou z nich je aj študentka strednej odbornej školy ekonomickej Klaudia Repková. Súťažiť bude s poradovým číslom deväť.

Nová skúsenosť

Ako povedla pre náš spravodajský portál, vyskúšala si už modelingovú súťaž, dostala i ponuky na fotenie, no súťažiť o korunku krásy ide po prvýkrát. Na Miss Spiša ju už dávnejšie chceli prihlásiť aj spolužiaci, lebo ona sa neodvážila. Nakoniec si ju vybrala vizážistka a Klaudia postúpila do finálovej deviatky.

Momentálne sa pripravuje s ostatnými dievčatami na sústredenie, na ktoré sa veľmi teší a nacvičuje choreografie na finálový večer. Zaujímalo nás aj to, čo očakáva od tejto súťaže: „ Očakávam nové skúsenosti, teším sa, že spoznám nových ľudí a rada by som si vycibrila vyjadrovanie a vystupovanie pred ostatnými."

Výhra poteší

Ako prezradila, s dievčatami si sadli a tvoria podľa jej slov dobrý kolektív a preto by výhru dopriala každej. „Každá z nás je niečím jedinečná, takže aj vyhrať môže ktorákoľvek z nás. Výhra by ma, samozrejme, potešila, ale nie je to moja priorita," doplnila Klaudia.

Aj keď sa na slávnostný večer a jeho celkovú atmosféru teší, prezradila nám, že najväčší strašiak večera je pre ňu voľná disciplína, na ktorej predvedie scénický tanec, ktorý patrí medzi jej záľuby spolu s baletom a ktorému sa venuje vo voľnom čase.

Do hľadiska Spišského divadla ju príde podporiť aj mamina, blízka rodina a nebudú chýbať ani spolužiaci. „Mrzí ma, že ocino to zrejme kvôli pracovným povinnostiam nestihne." Klaudia študuje ekonomickú školu a napriek umeleckým záľubám či účasti na súťaži krásy je práve ekonomický odbor tým, ktorému by sa v živote chcela venovať.

Finalistku s číslom 9 – Klaudiu Repkovú zo Spišskej Novej Vsi – si môžete pozrieť na fotkách v našej galérii.

Zoznámte sa s ňou obrazom: Miss Spiša sa môže stať aj táto pohľadná Novovešťanka
6
Galéria
Zdroj: sukr. archív K. Repková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM