JAB Samospráva

Komunálne voľby v Levoči: O post hlavy mesta zabojujú 4 kandidáti, nechýba ani súčasný primátor

Do včerajšej polnoci mali uchádzači o post primátora mesta čas podať svoje kandidátne listiny. Kandidáti na primátora v meste Levoča zostávajú zatiaľ tajomstvom. Oficiálnym kandidátom je len Miroslav Vilkovský, teda súčasná hlava mesta.

Ilustračný obrázok k článku Komunálne voľby v Levoči: O post hlavy mesta zabojujú 4 kandidáti, nechýba ani súčasný primátor
Zdroj: Webnoviny.sk

Kandidatúra súčasného primátora mesta Levoče Miroslava Vilkovského veľkým prekvapením nie je – potvrdil ju pre médiá niekoľkokrát. Prezradil však aj dôvod prečo chce znovu kandidovať. „Dôvodom opätovnej kandidatúry sú najmä projekty, na ktoré sa chcem v nadchádzajúcom volebnom období zamerať. Ide o biokúpalisko v Levočskej Doline, ktoré je momentálne vo výstavbe a spolu s Relaxcentrom II. bude odovzdané do užívania verejnosti v júni 2015. Dokončiť by chcel námestie, postaviť obchodnú zónu či opraviť zimný štadión,“ povedal súčasný primátor Levoče.

Ako prezradila pre náš portál zapisovateľka volebnej komisie Jarmila Lisoňová, kandidátne listiny odovzdali štyria kandidáti na post primátora. ,,Mená však zverejníme až po kontrole volebnou komisiou,“ vyjadrila sa. Podarilo sa nám však zistiť aj ďalšie meno, ktoré sa uchádza o post hlavy Levoče. Tým je menovec súčasného primátora – miestny podnikateľ Miroslav Jakubek.

Zdroj: Dnes24/tasr

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM