Slavo Petrus Rôzne

Kompletný prehľad: Ťahákom sprievodného programu Rallye Tatry bude DJ EKG

Organizátori podujatia sa neustále snažia vylepšovať svoju prácu, čoho výsledkom je aj niekoľko organizačných zmien a noviniek v sprievodnom programe.

Ilustračný obrázok k článku Kompletný prehľad: Ťahákom sprievodného programu Rallye Tatry bude DJ EKG
Foto: MASI photo

Riaditeľstvo súťaže, kde budú svoju prácu vykonávať viacerí činovníci rally, riaditeľ súťaže, tajomník súťaže, technickí a športoví komisári, bezpečnostný komisár, hlavný lekár, časomerači, tlačové stredisko a mnohí ďalší, sa bude nachádzať v priestoroch AquaCity Poprad, Športová 1397/1. „Spomínaný aquapark pod Vysokými Tatrami bol v roku 2007 hlavným partnerom podujatia Rallye Tatry a sme veľmi radi, že aj tento rok sa radí k významným partnerom najstaršej rally na Slovensku,“ povedal riaditeľ súťaže Stanislav Hanzeli. Servisné parkovisko bude tak ako v minulom roku zriadené v areáli bývalých vojenských kasární na ul. 29. augusta na sídlisku Západ v Poprade. Za poskytnutie priestorov k zriadeniu servisného parkoviska patrí veľké poďakovanie vedeniu mesta Poprad.

Slávnostný štart a cieľ Rallye Tatry sa uskutoční na Námestí sv. Egídia v Poprade priamo pred OC Forum. Novovybudové obchodné centrum, ktoré vyrástlo na mieste bývalého OD Prior, a ktoré otvorilo svoje brány v jeseni minulého roku patrí k ďalším významným partnerom podujatia. „Ťahákom pred samotným slávnostným štartom by malo byť vystúpenie jedného z najlepších chlapíkov za mixážnym pultom na Slovensku – DJ EKG, vlastným menom Miro Ecker,“ dodal riaditeľ súťaže.

DJ EKG má svoju základňu v rodnej Nitre, kde vo svojom rezidentnom klube prevychoval nejedného vysokoškoláka na elektronickú tanečnú muziku. Každý víkend plní kluby a jeho DJské schopnosti si naozaj nikto nedovolí spochybňovať. Neustále prináša niečo nové a robí veci inak ako väčšina. DJ EKG začal s amatérskym prezentovaním hudby už v rannom veku. Nachádzal pôžitok v tom, ako sa dá hudba použiť na ovplyvnenie nálady a celkovo ľudí. DJing bol, je a bude pre neho určitou formou poslania ako vyjadriť svoje pocity. Preto sa snaží vo svojich setoch odraziť kvalitnú produkciu a hlavne pozitívne rozdávanie energie. Aj keď sa jeho hudobná orientácia stále profiluje, nemá rad škatuľkovanie do hudobných štýlov. Jeho dominantou je spájanie rôznych žánrov dohromady, tak aby celkovo set mal základnú vývojovú tendenciu. Počas svojich vystúpení spolupracuje s publikom a tým chce ponúknuť iný pohľad na párty a pozdvihnúť ju na úroveň zážitku. Energická club music s charizmatickým podaním je presná definícia, čo EKG vystihuje.

Vystúpenie DJ EKG je naplánované na piatok 22. júla od 17. do 19 hodiny, priamo z balkóna terasy OC Forum. DJ EKG zrýchli tep tisíckam prítomných fanúšikom. Očakáva sa zaplnené námestie pred obchodným centrom. V rovnakom čase, teda o 17. hodine bude pri hlavnom vchode OC Forum v smere z námestia prebiehať autogramiáda najlepších jazdcov tohtoročnej edície Rallye Tatry.

Rallye Tatry uzavrie viacero ciest. Pozrite sa, kedy a kde sa bude jazdiť

Z programu Rallye Tatry 2016

21. júl – štvrtok

14.00 h – otvorenie servisného parkoviska (areál bývalých vojenských kasární Poprad – Západ)

22. júl – piatok

07.30 h – technické preberanie vozidiel (areál bývalých vojenských kasární Poprad – Západ)
08.00 h – otvorenie tlačového strediska a začiatok vydávania akreditácií (riaditeľstvo súťaže – Aquacity Poprad)
10.00 h – predsúťažné testovanie tzv. Shakedown (cestná komunikácia Sp. Bystré – Poprad)
17.00 h – autogramiáda najlepších jazdcov (OC Forum Poprad)
17.00 h – DJ EKG (OC Forum Poprad)
18.00 h – zverejnenie štartovej listiny pre štart rally (oficiálna informačná tabuľa – riaditeľstvo súťaže)
19.00 h – slávnostný štart súťaže (Námestie sv. Egídia pri OC Forum Poprad)
22.01 h – štart prvého vozidla RS Poprad

23. júl – sobota

08.53 h – štart RS 2 Šuňava
09.22 h – štart RS 3 Bystré
10.44 h – štart RS 4 Šuňava
11.13 h – štart RS 5 Bystré
13.40 h – štart RS 6 Šuňava
14.09 h – štart RS 7 Bystré
15.07 h – štart RS 8 Úloža
16.30 h – štart RS 9 Úloža
17.59 h – cieľ rally, slávnostné vyhlásenie výsledkov a dekorovanie víťazov (Námestie sv. Egídia pred OC Forum Poprad)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM