Miroslav Pomajdík Kultúra

Kapela Crea Cage pracuje na debutovom albume: Na svete je aj ich prvý videoklip

Gelnická kapela Crea Cage vypúšťa ďalšiu novinku Dorian Gray zo svojho pripravovaného debutového albumu. Mladá kapela prichádza so svojím prvým videoklipom, ktorý chce poukázať na symbol a príbeh Doriana Gray, ktorý sa vracia v rôznych podobách do dnešnej doby, kde sa vraždí, klame a podvádza.

Ilustračný obrázok k článku Kapela Crea Cage pracuje na debutovom albume: Na svete je aj ich prvý videoklip
Zdroj: Dnes24.sk

„Nie je to iba vo vzťahu k ženám či priateľom, ale hlavne k spoločnosti, kde vládnu ľudia, ktorí sa tvária ako sluhovia, no sú to vrahovia dobra, čistoty a pravej lásky … Poukazujeme na slabosti ľudí, ktorí často svoje prešľapy riešia pomocou zla a nekalých praktík. Myslia si, že svoju závislosť a slabosť dokážu skryť, no opak je pravdou … presne ako obraz Doriana Graya," hovorí basgitarista kapely Tomáš Thúr.

Skladba a klip Dorian Gray má snahu byť zároveň aj výpoveďou a postojom členov kapely k dnešnej spoločnosti. Ako povedal manažér kapely Martin Hlavatý, na natáčaní sa zúčastnili aj talentované študentky zo SZUŠ Prakovce, s ktorými sa kapele dobre spolupracovalo a svoje premiérové pôsobenie pred kamerou zvládli výborne. O realizáciu klipu sa postaral skúsený team z Lorinc production.

„Kapela sa momentálne stále venuje nahrávaniu svojho debutového albumu v nahrávacom štúdiu V3 sound v Hrabušiciach, kde bola produkovaná aj táto novinka. Fanúšikovia sa už čoskoro môžu tešiť na ďalšie skladby,“ doplnil Martin Hlavatý.

Crea Cage sa v lete predstavia na viacerých festivaloch a celkové dianie okolo kapely môžete sledovať na ich oficiálnej fanpage : facebook.com/cre­acage

Foto: SZUŠ Prakovce

Crea Cage
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM