Tlačové správy

Kamenná predajňa FARMFOODS od 26.1. aj v Spišskej Novej Vsi

Nový slovenský potravinársky reťazec FARMFOODS – Výnimočné potraviny otvára ďalšiu kamennú predajňu v Spišskej Novej Vsi, pri OC MADARAS. Pozrite FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Kamenná predajňa FARMFOODS od 26.1. aj v Spišskej Novej Vsi
5
Galéria
Zdroj: FARMFOODS

Jedinečnosť jeho konceptu spočíva v predaji kvalitných výrobkov, ktoré sú bez konzervantov, chémie, geneticky modifikovaných organizmov a pochádzajú výlučne z vlastných polí, fariem a výrobných prevádzok.

FARMFOODS sú slovenskí poľnohospodári, ktorí sa po rokoch znepokojujúceho vývoja na slovenskom trhu s potravinami rozhodli konať.

Trápilo ich, že čoraz viac zahraničných a zároveň nekvalitných výrobkov, plných lacných náhrad, umelých prídavných látok a skrytej chémie sa ocitá na pultoch našich obchodov.

Kvalitné produkty zo slovenských fariem pritom už dlhé roky končia na pultoch v zahraničí. Spracovávané sú u veľkých zahraničných producentov a počas cesty, ktorú musia prekonať, strácajú hodnotu. Súčasná situácia na trhu s potravinami kvôli nekalým obchodným praktikám dokonca vyústila do krachu mnohých poctivých výrobcov.

Zdroj: FARMFOODS

Preto sa poľnohospodári vo FARMFOODS rozhodli robiť veci inak, spojiť svoje sily a urobiť všetko preto, aby priniesli naozaj výnimočné slovenské potraviny z vlastných fariem priamo na zákazníkov tanier.

Od začiatku budovania krátkeho farmárskeho reťazca FARMFOODS sa dbá na široký rozsah detailov a jedinečnosť vlastných výrobných postupov nad rámec platných noriem. Tie sa premietajú do starostlivosti o pôdu, pestovania rastlín, kŕmenia a welfare zvierat, hygieny a technológie výroby. Vďaka nim získavajú potraviny FARMFOODS svoju výnimočnosť.

Poctivé farmárske potraviny FARMFOODS výlučne zo slovenských výrobných prevádzok nájdete odteraz aj v kamennej predajni na Mlynskej 39 pri OC MADARAS.

Predajňa je otvorená od pondelka do soboty od 8:00 do 20:00. Viac nájdete na www.farmfoods.sk a FARMFOODS – výnimočné potraviny.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: FARMFOODS
Zdroj: FARMFOODS
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM