JAB Kultúra

Kam si skočiť cez aktuálny víkend v Spišskej? Nechajte si poradiť

Neviete, kam si skočiť počas aktuálneho víkendu v našom meste? Nechajte si poradiť. Prinášame vám niekoľko tipov na zaujímavé akcie...

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť cez aktuálny víkend v Spišskej? Nechajte si poradiť
Zdroj: Dnes24.sk

Ralph búra internet (3D)

12. januára 2019 o 17:00, kino Mier

Vo filme Ralph bŕa internet opúšťame Litwakovu videoherńu a vydávame sa do rozsiahlych, nezmapovaných a vzrušujúcich vôd internetu, na ktorých urobí Ralphovo ničenie poriadne vlny. Známy videoherný záporák Ralph a jeho malá poruchová kamarátka Vanilopka musí podniknúť riskantnú cestu po svetovej počítačovej sieti a nájsť náhradné časti do Vanilopkinej videohry s názvom Candycrush.

Verejné korčuľovanie

12. januára 2019 od 17:30, zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu podvečer.

Najlepšie svetové animované filmy

12. januára 2019 o 18:00, Čajovňa Alchýmka

Už po druhýkrát budete mať možnosť vidieť v Alchýmke to najlepšie a najčerstvejšie zo svetovej animovanej tvorby. Môžete sa pobaviť na krátkych filmoch a spoznať odvážne grafické experimenty na veľkom plátne. Každý mesiac iný výber filmov.

Life kouč

12. január 2019 o 19:00, Divadlo Kontra

Chcete objaviť svoj potenciál, naprogramovať sa na úspech a pritom sa dozvedieť, ako prinútiť partnera, aby umyl riad? V divadle Kontra vám to v sobotu večer predvedú.

Zuzanka a pán Odilo

13. január 2019 o 16:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Príbeh dievčatka, na ktoré rodičia nemajú čas a vďaka škriatkovi z mobilu sa dostáva do sveta plného fantázie si môžete spolu s ratolesťami pozrieť v nedeľu popoludní v podkroví Domu Matice slovenskej. Po predstavení čaká na deti animačný program.

Palculienka

13. januára 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Aj v Spišskom divadle si v nedeľu popoludní prídu na svoje tí najmenší. Herci predstavia príbeh maličkej dievčinky, ktorá sa zrodila z kvetu. Palculienka – jemná a krehká bytosť, sa v novom a veľkom svete cíti stratená. Inscenácia v réžii Petra Palika je výtvarne okúzľujúca, plná pestrých rozprávkových obrazov, ktoré podkresľuje hudba a piesne Martina Geišberga.

Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny

12. januára 2019 o 19:00, kino Mier

V druhej časti z čarodejníckej série od J.K. Rowlingovej – Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny sa Grindelwaldove vyhrážky naplnia a podarí sa mu z väzenia uniknúť. Začne zhromažďovať svojich nasledovníkov, ktorí nič netušia o jeho skutočnom pláne – získať čistokrvných čarodejníkov, aby ovládli všetkých nomágov.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas uplynulej soboty si cyklisti zmerali svoje schopnosti na snehu. Zábery z pretekov si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Hlavné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM