Iné športy

Kam s deťmi v Spišskej cez víkend? Sily si môžu zmerať na cyklistických pretekoch

Mladší milovníci cyklistiky si prídu na svoje už v túto sobotu. Úspešná športová akcia sa bude konať v jazdeckom areáli Slávia vo Ferčekovciach.

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi v Spišskej cez víkend? Sily si môžu zmerať na cyklistických pretekoch
Zdroj: TASR

Ak nemáte s deťmi program na blížiaci sa víkend, máme pre vás tip. Športový klub Ferčekovce pripravil už 6. ročník úspešnej športovej akcie pre deti od 0 do 15 rokov.

Cyklistické preteky pre deti sa budú konať 12. októbra od 14:00 v mestskej časti Ferčekovce, v jazdeckom areáli Slávia.

Deti budú podľa slov organizátorov rozdelené do šiestich vekových kategórií a to nasledovne: 1–3,99 roky, 4–5,99 rokov, 6–7,99 rokov, 8–9,99 rokov, 10–11,99 rokov, 12–14,99 rokov. Súťažiť budú zvlášť dievčatá a chlapci. Osobitnú kategóriu tvoria rodičia s kočiarmi. Počet súťažiacich detí je obmedzený na 150.

Zaregistrovať deti môžete online alebo v deň pretekov v priestoroch štartu v čase od 12:30 do 13:30 hod. Každý riadne zaregistrovaný súťažiaci je automaticky zaradený do tomboly s atraktívnymi cenami, ktorej žrebovanie prebehne po vyhodnotení pretekov. Hlavnou cenou v tombole je detský bicykel.

V každej kategórii budú hodnotení prví traja súťažiaci, ktorí prejdú cieľom. Prvé tri miesta v každej kategórii budú ocenené medailou, trofejou a vecnou cenou. Všetci registrovaní súťažiaci, ktorí absolvujú stanovenú trať, dostanú sladkú odmenu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Videli ste? Deti si užili na Košiarom briežku šarkaniádu. Kliknite na galériu.

Na Košiarnom briežku lietali šarkany: Boli sme pri tom
28
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM