Hokej Rôzne

Jeden klik a máte to v jednom balíku:Prehľad najzaujímavejších článkov týždňa

Týždeň končí a obzrieť sa za ním nie je na škodu.Prinášame vám prehľad najzaujímavejších článkov, ktoré sme na našom portáli počas neho priniesli.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a máte to v jednom balíku:Prehľad najzaujímavejších článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Dobrá správa pre fanúšikov hokeja

Naše mesto sa stane dejiskom Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji do 18 rokov. Na zimnom štadióne sa odohrajú zápasy skupiny B. Aké krajiny odohrajú u nás svoje zápasy sa dozviete v článku.

Veľká zmena pred nemocnicou

Takmer po štyridsiatich rokoch prešlo okolie nemocnice v Spišskej Novej Vsi radikálnou zmenou. Po vynovenom átriu prišiel na rad aj priestor pred samotnou nemocnicou. Travertínovo – asfaltovú dlažbu nahradila nová zámková dlažba. Okrem dlažby pribudla pred nemocnicou aj nová zelená parková plocha.

Vianočné trhy

Najkrajšie sviatky roka sa nezadržateľne blížia a mnohí sa tešia aj na horúci punč, medovinu, rôzne dobroty či príjemnú atmosféru vianočných trhov. Tie v Spišskej budú trvať tak ako každý rok tri dni a vypuknú už onedlho.

Novinka v zoo

Aj návštevníkov zoologickej záhrady v Spišskej Novej Vsi čaká v budúcom roku veľké prekvapenie. V zoo totižto momentálne prebiehajú stavebné práce na zaujímavej novinke. Nový most ponad jazero spojí oba brehy.

Parádny úspech

V celoslovenskej hlasovacej súťaži o Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016 bodovali Spišiaci na prvých miestach. Verejnosť hlasovala dlhých sedem mesiacov a nakoniec určila víťazov. Najkrajším mestom Slovenska 2016 sa stala Spišská Nová Ves a titul najkrajšej obce Slovenska získali susedné Smižany.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM