Kultúra

Hyde park priamo v Spišskej: Mládež si otvorila ústa na špacír pri soche generála, FOTO

Už aj v Spišskej Novej Vsi sa dal na vlastné oči vidieť Hyde park. V našom meste si tunajší študenti otvorili ústa na špacír pri soche generála Nálepku.

Ilustračný obrázok k článku Hyde park priamo v Spišskej: Mládež si otvorila ústa na špacír pri soche generála, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Staronový festival Dni Humoru na Spiši sa niesol ako ináč než v znamení humoru. Zabávali sa mladší aj starší. Bohatý program počas troch dní myslel na všetky vekové kategórie. Festival sa odohrával na troch miestach. Pred Redutou na pódiu sa vystriedali rôzne divadlá a hudobné skupiny. V parku pred evanjelickým kostolom sa zabávali tí najmenší a Hyde park pri soche generála J. Nálepku patril študentom.

„Myšlienkou nášho „Hyde parku“ bolo poskytnúť mladým ľuďom príležitosť prezentovať svoje názory nekompromisným, ale zato vtipným a azda aj drzým štýlom tak, aby pobavili nielen rovesníkov, ale aj ďalšie vekové kategórie. Cieľom bolo poukázať na to, ako vnímajú svet mladí ľudia – nevykresľovať mládež ako skupinu ľudí ľahostajnú voči svojmu okoliu, ale ako vnímavých a citlivých pozorovateľov,“ ozrejmil moderátor tejto akcie Martin Makara.

Priestor bol určený študentom z rôznych novoveských škôl, ktorí sa nebáli vystúpiť na verejnosti so svojimi príspevkami. „ Vidím to, ako príležitosť prezentovať sa pred publikom a získať spätnú väzbu na svoje vystupovanie, talent či názory,“ doplnil Makara. Improvizácia, spev či pripravené príspevky na rôzne témy pobavili nielen študentov, ale aj široké okolie.

Ako to v Hyde parku vyzeralo si môžete pozrieť v našich galériách.

Čítajte tiež:

Vstupy študentov na Dňoch humoru na Spiši v Hyde parku
2
Galéria
V Hyde parku sa počas dní humoru prezentovali so svojimi príspevkami študenti
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM