JAB Krimi

Hrozná tragédia na Spiši: Pri nehode vyhasli dva ľudské životy!

Veľmi smutné nešťastie. Podľa doterajších zistení polície došlo na priechode k nehode medzi autom a dvoma chodkyňami. Muži zákona informovali, že staršia z chodkýň utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla, mladšiu previezli vrtuľníkom do nemocnice, kde žiaľ však zraneniam podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná tragédia na Spiši: Pri nehode vyhasli dva ľudské životy!
Zdroj: Dnes24.sk

K tragickému nešťastiu došlo podľa slov policajného hovorcu Alexandra Szaboa dnes predpoludním na ceste medzi obcami Smižany – Spišský Štvrtok, pri odbočke do obce Arnutovce. Policajti z dôvodu dokumentovania uzatvorili cestu II/536 a dopravu odkláňali.

„ K dopravnej nehode podľa doterajších zistení došlo medzi osobným motorovým vozidlo značky Škoda Felícia a dvoma chodkyňami na priechode pre chodcov. Staršia z chodkýň utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Mladšia z chodkýň bola s vážnymi zraneniami prevezená do nemocnice, kde zraneniam podľahla,“ povedal veľmi smutné informácie policajný hovorca.

Udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. Na miesto bol prizvaný aj súdny znalec z odboru cestnej dopravy.

Zisťujeme ďalšie podrobnosti, správu budeme aktualizovať!

Foto: regionálny štáb TV Markíza

FOTO Z MIESTA: Tragédia si vyžiadala dva ľudské životy
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM