Miroslav Pomajdík Krimi

Horúce hlavy úradovali: Bitka na autobusovej stanici a aj pred krčmou!

Spišskonovoveskí policajti obvinili z prečinu výtržníctva a ublíženia na zdraví dve osoby z nášho okresu, ktoré sa mali dopustiť fyzických útokov. Jeden incident sa odohral v obci Hrabušice a druhý v Smižanoch.

Ilustračný obrázok k článku Horúce hlavy úradovali: Bitka na autobusovej stanici a aj pred krčmou!
Zdroj: TASR

V Hrabušiciach mal na autobusovej zastávke koncom apríla útočiť len 15-ročný mladík Ladislav z Hrabušíc, ktorý počas hádky napadol 16-ročného chlapca z Betlanoviec. „Útočník ho niekoľkokrát udrel rukami do tváre, pričom mu spôsobil zranenia s dobou liečenia viac ako mesiac. Za tento skutok mu ako mladistvému hrozí trest odňatia slobody na jeden a pol roka,“ informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová.

Druhé napadnutie sa odohralo koncom marca, kedy 32 ročný muž zo Smižian mal napadnúť pred pohostinstvom v Smižanoch 29– ročného muža taktiež zo Smižian. „Päsťou ho udrel do tváre, zhodil ho na zem a opakovane doňho udieral a kopal. Napadnutému mužovi spôsobil zranenia a to otras mozgu, zlomeninu nosových kostí, pomliaždeniny tváre a hrudníka, ako aj odreniny oboch rúk.“ dodala Jana Mésarová. Napadnutý muž sa zo zranení liečil zhruba dva týždne. Obvinenému hrozí až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM